facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Rjukan Admini

Rjukan Admini
Adresse: Sølvvoldveien 3, 3660 Rjukan, Norge
Telefonnummer: 90 89 49 09
Stat: Telemark
Distrikt: Tinn
By: Rjukan
Rute: Sølvvoldveien
Husnummer: 3
Postnummer: 3660


Nærliggende lignende selskaper
Rjukan Hotell Rjukan Hotell 287 meter
Gausta View Gausta View 7 km Kjempefin leilighet.
Gaustablikk Høyfjellshotell Gaustablikk Høyfjellshotell 8 km Veldig bra service og topp matservering. Kjempefint hotell.
Gaustablikk Høyfjellshotel Gaustablikk Høyfjellshotel 8 km Fantastisk sted med herlig innredning, god atmosfære og nydelig utsikt. Flott rom vi ...
Gaustadblikk Høyfjellshotell Gaustadblikk Høyfjellshotell 8 km Veldig bra service og topp matservering. Kjempefint hotell.
Kvitåvatn Fjellstue Kvitåvatn Fjellstue 9 km Dette var et kjempe koselig hotell å komme til, rommet var enkelt, pent og rent. Ønsk...
Kvitåvatn Fjellhytter Kvitåvatn Fjellhytter 9 km Stor og romslig hytte og fantastisk natur og utsikt
Skinnarbu Nasjonalparkhotell Skinnarbu Nasjonalparkhotell 17 km Fantastisk plass i flott natur. Hotellet fremstår som nyoppusset, rent og pent, med g...
Anmeldelser
Vi kom to par til hotellet og siden en større gruppe hadde avbestilt var vi hotellets eneste gjester. Vi ble mottatt som konglige og ble tildelt hver vår suite uten tillegg i prisen, og til frokost ble det dekket opp i en koselig stue og kokken lagde mat til oss etterhvert som vi bestilte. Vi fikk en service som var langt utover det vi kunne forvente, og vi kommer igjen.
Et fantastisk hotell med historisk sus! Her bor man midt i kulissene for et av Norgeshistoriens viktigste samfunnsprosjekt, Norsk Hydro. Her kan man sitte ved kontorpulten til Sam Eyde, og spise et utsøkt måltid i de nydelige møblene som kler de forskjellige spiserommene/stuene. Servicen var veldig god gjennom hele oppholdet. Her kommer vi definitivt tilbake, og anbefaler dette hotellet på det varmeste.
Historisk hotell med flotte autentiske omgivelser. Menyen er variert og meget utsøkt. Flott service og meget dyktig vertskap.
For en opplevelse å komme hit! God service og god historie. Den unge hotellsjefen deler gledelig sin kunnskap om huset sin historie og om kunsten som er på veggene.nDet er en fornøyelse å være innom med en så flott betjening.
Veldig hyggelig hotell med mye historie. Hyggelig ansatte, rent og pent, gode senger. God mat men noe sen servering med middag. Tre retter med kaffe 2,5 time. Men vi liker oss godt her og kommer gjerne tilbake. Litt bedre stoler på rommet enn spisestuestoler hadde vært å anbefale.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler