facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Rjukan Bil AS

"I SjekkPunkt samarbeider noen av landets mest erfarne, godkjente og frittstående bilverksteder og lokale deleleverandører. Vi tilbyr våre verkstedkunder profesjonell service og høy kvalitet på deler og arbeid.Vi benytter deleleverandører som distribuerer originaldeler eller deler av tilsvarende kvalitet.Vi benytter kjente merkevarer av høy kvalitet som også er godkjent for bruk i bilens garantitidVåre verksteder oppfyller myndighetenes krav og rammebetingelser for godkjente bilverksteder.Du kan trygt velge et SjekkPunkt Bilverksted, vi er et offentlig godkjent verksted."
Adresse: 13 Mælands Gata, 3660 Rjukan, Norway
Telefonnummer: +4735099090
By: Rjukan
Rute: 13 Mælands Gata
Postnummer: 3660


Anmeldelser
Utrolig god service! Var på bilferie da vi plutselig fikk motorlys. Ringte deretter verkstedet og hørte om de hadde ledig time. Det hadde de ikke, men klarte allikevel å presse inn en diagnose på bilen på så kort varsel. Utrolig hyggelig og behjelpelig personal.
Fikk varmgang i bremser sent på kvelden. Møtte opp dagen etter og på slutten av dagen klarte gutta å få klemt inn et caliperbytte. Redda ferien. Evig takknemlig og særdeles imøtekommende og hyggelige folk : anbefales på det varmeste!
Dyktige medarbeidere. De gjør det som skal til for å ha et enkelt bilhold. De har også en hyggelig pris på arbeidet.
Beklageligvis gikk turen til Gaustablikk uten å sjekke bremser.. Men enestående service hos Rjukan Bil gjorde at ferien ikke fikk en pause. Verkstedet kan anbefales!
En glede å få hjelp av disse gutta. Er skolebok eksempel på serviceinnstilling og kvalitet. En lekk kjølevannsslange ble reparert fortere en svint midt i ferietiden. TUSEN TAKK FOR HJELPEN
Bilen havarerte midt i ferien. Rjukan Bil reddet ferien på tross av fulle bookinger og lav bemanning. Super service, flinke og hyggelige folk. Tusen takk!
Rask og god service! Flinke fagfolk. Bildøren ble reparert og ferien reddet. Tusen takk
Rjukan bil kan anbefales på det sterkeste, utrolig hyggelig service innstilte mennesker. Takk så mye for en kjapp og flott service av vår bil.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Rjukan Bil AS.

Rjukan bilverksted

åpningstider, plassering. 13 Mælands Gata kart bykart, satellitt visning. Rjukan Bil AS adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Rjukan Bil AS. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Rjukan Bil AS med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler