facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Rjukan Gjestehus

Rjukan Gjestehus
Upretensiøse rom på et enkelt hotell med plen og piknikbord.
Adresse: Såheimsveien 11, 3660 Rjukan, Norge
Telefonnummer: 94 06 73 97
Stat: Telemark
Distrikt: Tinn
By: Rjukan
Rute: Såheimsveien
Husnummer: 11
Postnummer: 3660


åpningstider

mandag: Døgnåpent
tirsdag: Døgnåpent
onsdag: Døgnåpent
torsdag: Døgnåpent
fredag: Døgnåpent
lørdag: Døgnåpent
søndag: Døgnåpent

Anmeldelser
Helt greit sted. Greie senger. Trangt bad, kan diskuteres fordel med separat toalett.nSavnet vannkoker på rommet, eller i det minste tilgang til en. Pluss for kjøleskap.nServicen ved ankomst kan absolutt forbedres. Man sier hei før bankterminalen kommer fram.
Rent og pent, hyggelig personale, god seng, grei frokost. Betong i vegger, gulv og tak, dermed fullstendig lydisolerte rom. Gir også god brannsikkerhet hvis noen er interessert i det.
Bør kun benyttes hvis alt annet er opptatt.nnDet var møkkete der og dårlig belysning. Det mangler lyspærer i lampene.nnGode senger, og velfungerende toalett og dusj, det er vel det man egentlig får ved å overnatte her.nnKjøleskapet står ved siden av sengen, det er kalt, men lager selvfølgelig litt lyd. Det er vaskerom i kjelleren med 5 vaskemaskiner, men det er ikke varmt på tørkeromet. Ødelagt persienne, og ingen gardiner.nnGratis WiFi!nGratis parkering!nnResepsjonen er på hotellet som ligger 700 meter unna, der sjekker man inn og ut, og spiser frokost. Det eneste av varmmat på hotell frokosten er kokte egg. Ellers kun det nødvendige, som brødskiver, ost, melk og yoghurt.nnSynes stedet er overpriset og har veldig dårlig renhold. Her brukes det ikke tid eller penger på renhold..Her anbefaler jeg ikke å overnatte til 1100 pr natt.nVil heller anbefale å ligge på andre fjellstuer, ca 800 kr pr natt.
Grei plass etter som dette er gjestehus. Kom ikke inn på wifi og ei heller andre i følge. Kunne vært TV på rommet. Toalett og bad adskilt og ikke vask på toalettet. Rent og fine rom. God service hos de ansatte.
Hvis man hadde kunnet gi minus-stjerner, hadde Rjukan Gjestehus fått dette! At noen med skamvettet i behold, kan få seg til å leie ut et så skittent og loslitt sted, er for meg en gåte! Umiskjennelig mugglukt slår imot deg når du kommer inn i bygget. Rifter i lakenet på senga, utrolig skittent kjøleskap, flekker på sofaen og ekkelt bad. Bare såvidt vi torde å legge oss i senga. Det eneste som reddet det hele fra en katastrofe, var at det hadde en stor balkong som vendte mot sola, slik at man i det minste kunne sitte ute i finværet de få timene vi oppholdt oss på Gjestehuset. Styr unna!!!!
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler