facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Rjukan Interiørsenter AS

Info

Rjukan Interiørsenter AS

Historie

Rjukan Interiørsenter AS holder til på Svadde Handels- og Næringsområde, og er medlem av Møbelringen og Princess. Vi forhandler møbler og interiørartikler for hus, hytte og leilighet fra kjente Norske og internasjonale produsenter.

Produktgrupper; møbler, tepper, pyntegjenstander, lamper, speil, bilder, gardiner, dyner og puter, sengeutstyr, duker, håndkler, etc.

Noen av våre kjente leverandører: Ekornes, Brunstad, Formfin, Hjellegjerde, Sandvik, Lom, Kistefos, Kvande & Nordvik, Hovden, Aannø, Svane, Wonderland, Kleppe, Lone, Remmen, Stordal, med flere.

ÅPNINGSTIDER
Hverdager 09.30 - 17.00
Lørdag 10.00 - 14.00

Velkommen til en trivelig handel!



"Rjukan Interiørsenter AS består av to butikker; Princess og Møbelringen.Ambisjonen vår er å inspirere deg!I vår butikk blir du veiledet av personer med solid fagkunnskap. Hos oss er vi opptatt av å være best på personlig service, ha tilhørighet og god lokalkunnskap.Vi byr deg alltid på en kopp kaffe!Sammen, i ett hyggelig miljø, kan vi planlegge interiøret til den minste detalj. Fra det tradisjonelle og klassiske, til det mer moderne og urbane, enten det er til hjemmet eller hytta.Vårt vareutvalg skal treffe alle og enhver!Har du behov for frakt, montering eller utlån av henger, ordner vi dette også."
Adresse: Svaddeveien 141, 3660 Rjukan, Norway
Telefonnummer: 35081280
By: Rjukan
Rute: Svaddeveien 141
Postnummer: 3660


åpningstider

Mandag: 09:30 - 17:00
Tirsdag: 09:30 - 17:00
Onsdag: 09:30 - 17:00
Torsdag: 09:30 - 17:00
Fredag: 09:30 - 17:00
Lørdag: 10:00 - 15:00


relaterte søk: Møbelringen
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Rjukan Interiørsenter AS.

Rjukan ınteriør og oppussing

åpningstider, plassering. Svaddeveien 141 rjukan møbelbutikk kart bykart, satellitt visning. Rjukan Interiørsenter AS adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Rjukan Interiørsenter AS. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Rjukan Interiørsenter AS med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Møbelringen Møbelringen 36 meter Fantastisk god service. Øydis brukte tid og kunnskap på oss. Dette førte til at vi fi...
Monter Rjukan Monter Rjukan 307 meter Er et et sted med god håndtering av kunder . Virkelig å anbefale
MAXBO MAXBO 858 meter En koselig butikk med hjelpsomt personal. Har veldig god opplevelse derfra.
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler