facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Rjukan Klatrepark

Rjukan Klatrepark

Info

I fantastiske omgivelser kan du utrofdre deg i ulike klatrebaner. Rjukan Klatrepark er for alle, det er mestring, glede, spenning og sosialt samspill som gjelder, uavhengig av alder og erfaring.



"Rjukan Klatrepark har en unik beliggenhet med panoramautsikt mot majestetiske Gaustatoppen, Sør Norges høyeste fjell. I fantastiske omgivelser kan du utfordre deg i ulike klatrebaner. Du kan sjekke ut Sabotørløypa og de andre løypene eller bare kose deg i vakker natur. Uansett, her får du opplevelser du sent vil glemme. Rjukan Klatrepark er for store og små. Det er mestring, glede, spenning og sosialt samspill som gjelder uavhengig av erfaring."
Adresse: Kraftledningsveien, 3660 Rjukan, Norway
Telefonnummer: +47 40 69 63 30
on.krapertalknakujr@ehterem
By: Rjukan
Rute: Kraftledningsveien
Postnummer: 3660



relaterte søk: rjukan klatrepark åpningstider, gvepseborg klatrepark, rjukan klatrepark priser
Anmeldelser
Grævla råe løypa, men fekk ikkje prøvd den kule løypå sjøl om me hadde betalt. Dæ æ dæ teidaste.
Fint sted, 3 baner plus 1 for småvoksen følger med på bakken Syns at blå bane var vanskelige enn rød noen steder
Veldig fin klatrepark som er passende for alle aldre så fremt du er fysisk kapabel. Løypene var nokså utfordrende og skremmende på de de høyeste platformene. De ansatte var svært trivilige og hjelpsomme, og rødløypa med sabotasjeaksjonen på Rjukan som tema var genial, og bør virkelig videreføres til andre løyper. Gir 4 istedenfor 5 stjerner fordi jeg gjerne skulle ha sett litt større utfordring på de vanskeligste løypene. Hindra hadde en tendens til å inneholde litt for gode hjelpemiddel i løypene som skulle være vanskeligst.
Utrolig mye kø og venting. Fikk nesten ikke klatre. Var også sur instruktører som kjeftet av minste feilen. De var to stykker som passet på når vi var der, og han med bakovercaps føltes ut som var og jaktet etter feil på alle der, og han kjeftet som bare det. Han andre med svart langt sjekk var mye hyggeligere og hjalp til. I tillegg var klatrestiene kun på samme plass og gikk ikke rundt om i skogen klatreparken i Nedstrand var mye mer ut over skogen. I tillegg fikk vi ikke prøvd den vanskeligste løypen for vi måtte gå fra enklest til vanskeligst, noe som tok veldig lang tid, og parken stengte. I tillegg fikk vi ikke komme igang med en gang på grunn av forsinkelser foran oss. Men tross alt var det jo hyggelig å prøve høyden og klatre egenskapene da:
Veldig morsomt med at det er knyttet historie til alle løypene. Og betjeningen er veldig rolige og flinke med barna, og hjelper alle gjennom på en god måte.
Flott klatrepark med fantastisk utsikt. Kjempehyggelig og dyktige ansatte som var fleksible og hjelpsomme. Morro for hele familien, vi skal definivt tilbake en dag.
Kjempebra klatrepark, med utfordringer for store og små - drevne klatrere og nybegynnere. Flinke veiledere, som tar sikkerheten på alvor. Også er jo naturen og utsikten helt uslåelig! Litt stiv pris for en hel familie riktignok, men kan absolutt anbefales!
Ventet i 1 time for å få gjennomført obligatorisk øvelsesløype grunnet lange køer. Ingen inndeling etter alder/nivå som medfører lange køer både under øvelse og i selve løypen. Dårlig service fra personalet.
Kjempegøy for hele familien! Morsomme klatrebaner blant tretoppene for alle nivåer. Beregn minst 3 timer for dette er gøy og du har ikke lyst å dra.
Veldig moro dette. Bare blå banen er litt kjedelig og helt på bær tur.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Rjukan Klatrepark.

Rjukan klatrested

åpningstider, plassering. Kraftledningsveien rjukan sport og fritid kart bykart, satellitt visning. Rjukan Klatrepark adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Rjukan Klatrepark. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Rjukan Klatrepark med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Brave Brave 2 km Brave er et aktivitetselskap som lager opplevelser rundt UNESCO, industriarven og den...
Veidemannens jakt og fiske As Veidemannens jakt og fiske As 2 km Tekniske spørsmål, tilbud eller bestillinger gjøres på [email protected].
Intersport Rjukan Intersport Rjukan 2 km Butikken med kjempegod service og som kan hjelpe med det meste.
Eivindsroe Eivindsroe 3 km
Rjukan Ice Park Rjukan Ice Park 3 km Rjukan Ice Park - A new Ice Age has begun!!
Gausta Hovdetunet ski in- ski out Hytter Gausta Hovdetunet ski in- ski out Hytter 9 km Hyr en av våra fyra välbyggda nya fina norska hytter i direkt anslutning till Gaustas...
Hulderhest Hulderhest 9 km Svarer ikke på henvendelser på hjemmeside eller mail. Useriøst.
Lodge Hvarnes Lodge Hvarnes 9 km Nyte livet på fjellet
Gaustabu Gaustabu 10 km Hytta vår på Brendstaul på Gaustablikk. Fantastisk utsikt mot Gaustatoppen. Sol hele ...
Gaustablikk Gaustablikk 10 km Hotell, overnatting, leiligheter, hytter, restaurant, mat, bar, konferanse, kurs, alp...
Sport 1 Gaustablikk Sport 1 Gaustablikk 10 km Oversatt av Google Veldig fine ting og beste service noensinne! Anbefaler å besøke de...
Kvitåvatn Fjellhytter Kvitåvatn Fjellhytter 11 km Flott utsikt mot Gaustatoppen. Hyttene er helt greie. Noe slitt, men helt til å forve...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler