facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Rjukanbadet

"Rjukanbadet er 100 % eiet av Tinn Kommune.Badet drives som et kommunalt foretak med eget styre og administrasjon.Rjukanbadet er et opplevelse, trening, opplæring og et helsebringende senter."
Adresse: Svaddevegen 6, 3660 Rjukan, Norway
Telefonnummer: 35 08 22 70
By: Rjukan
Rute: Svaddevegen 6
Postnummer: 3660


åpningstider

Mandag: 09:00 - 17:00
Tirsdag: 09:00 - 17:00
Onsdag: 09:00 - 17:00
Torsdag: 09:00 - 17:00
Fredag: 09:00 - 17:00
Lørdag: 09:00 - 17:00
Søndag: 09:00 - 17:00


relaterte søk: Rjukanbadet åpningstider påsken, Rjukanbadet facebook, Rjukanbadet trening, Rjukan Spa, Rjukan Kino, Rauland bad åpningstider, Rjukan by, Rjukan opplevelser
Nærliggende lignende selskaper
Rjukanbadet - sommer hele året Rjukanbadet - sommer hele året 2 meter Rjukanbadet er et familiested med muligheter til trim og velvære.
Anmeldelser
Kjempe flott bad reint å fint Bad Dette er å anbefale Vaktene må jeg si var veldig flinke mange gjester der så dem hadde Mye å gjøre å dem gikk rundt hele tiden Det var veldig bra. Tusen hjertelig takk for en kjempefin Dag.
God badeopplevelse. Ingen frivekter på treningsrom men ellers bra.
Har aldri vært et sjømonster under vann for å si det sånn. Det er heller ikke minstemann. Betjeningen estimerte at han svelget 4-5 liter vann i løpet av dagen. Når oldefar får høre dette sier han så greit "Kanskje det er derfor han er så plomp." Uavhengig om sitatet bærer frukt eller ei får vi se etter legebesøk i dag. Takk for oss Rukkan, vi kommer tilbake snart, eneten det skjer eller ei, det kan jeg love dere, for å si det mildt.
Flott bad med innendørs og utendørs avdeling. Spa avdeling kunne vært ørlite bedre skjermet fra andre deler og stupetårnet 5m kunne også vært åpent da jeg hadde gledet meg til akkurat det .
Flere basseng, både inne og ute, hoppe og sklimuligheter, avdeling med varmere vann, badstu og servering av enkle matretter. Vi var der på en svært travel dag, med dårlig vær, og måtte vente litt før vi slapp inn. Dette ble løst med et kølappsystem og telefon når vi kunne slippe inn. Fungerte fint for oss, men enkelte tilreisende har ingen forståelse for at det kan bli kø og lar dette gå utover de ansatte. Normal høflighet og folkeskikk er fortsatt egenskaper folk flest setter pris på.
Flott badeland får små og store, god mat i cafeen, vi skal dit flere ganger.
Normalt sett et sted vi er veldig fornøyd med. Nå har vi forsøkt for sjette gang under pandemien hvorav vi har kommet inn to ganger. Idag toppet det seg med At vi sto 25 minutter fremme ved resepsjonen uten å få kontakt med noen. Elendig kundeservice under pandemien, ikke mulig å få svar på køsystem og betjeningen viker fra blikkontakt. Anbefaler andre aktiviteter under pandemien eller å komme med en gang de åpner eller belage seg på lang ventetid. Med det sagt: kommer du deg inn så anbefales Bøhleburgeren om du er sulten, lokal burger som var bra stekt.
Fint bad. Fullt I høstferien! Skikkelig fullt!
Akkurat det du trenger fra et lite badeland. Hyllet inn av fjell gjør uteavdelingen til en naturskjønn opplevelse. Å for å toppe det likte jeg både maten og betjeningen. Ja, koster litt å komme inn på badelandet, men hvis du ikke bor der er det vel ikke hver dag du er på Rjukan Kos deg!
Flott anlegg som ser ut til å være fint for småbarnsfamilier. Jeg dro hit for å slappe av, men velværeavdelingen minnet mest om en barnehage. De var dessverre utsolgt for ørepropper i resepsjonen, så jeg måtte forlate anlegget før jeg ble helt utslitt.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Rjukanbadet med offentlig transport


Rjukan kirke 260 meter
185
200
209
Rjukan baptistkirke 400 meter
185
200
209
Ingolfsland 460 meter
185
200
209

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler