facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for ROA PIZZA OG GRILL

ROA PIZZA OG GRILL

Info

Åpningstider
Mandag - torsdag 14:00 - 22:00
Fredag - søndag 13:00 - 22:00

Adresse: roalinna 15, 2740 Roa, Norway
Telefonnummer: 61322722
By: Roa
Rute: roalinna 15
Postnummer: 2740



relaterte søk: roa pizza og grill telefon, gran kebab, roa kebab og grill, roa kro meny, roa kiosk, pizza lunner
Anmeldelser
Bestilte kebab her men ringte opp noen minutter etter for å avbestilte. Det førte til at de møtte opp på gårdsplassen å krevde betaling, hvis ikke ville de kontakte politiet. Prøvde ikke maten, da den var kald. Jeg må si kundeservicen er lik 0.
Legger på når man ringer. Prøvde flere ganger. Gir opp å prøve igjen Parkering: Ingen alternativer om og svare på tlf. La på 2 ganger.
Bør ikke ha lang vei til et toalett etter et måltid her..
Edit: 2023 Pommfri har godt tilbake til den gamle varianten. Noe som ikke er like godt som den varianten de hadde før. Kebab kjøtt er kuttet for mange ganger, smaker som om kjøttet er ferdig tygget 2021/2022 I det siste har det blitt laget helt utrolig gode burgere og endelig har det kommet riktige pommfrit på tallerkenen! Helt klart blitt god mat der den siste uka nå! En stor oppdatering fra nyttår! Anbefales!
Hvis du ringer å bestiller, skru ned lyden. De skriker og det høres ut som dem kjefter. Har vært der 4 ganger. Fått feil hver gang. Sier du uten noe, tar de det på alikevell. Hvis han prater med en kunde, så ignorerer han deg helt til han er ferdig med å prate. Trenger ikke være ang jobben hans engang. Jeg sto å venta i 5 minutter på å bestille fordi han prata med en annen kar ang bil... Han kunne tatt bestillinga mi først og satt på maten og fortsatt å prate etterpå isåfall da.. Hørt litt rykter om at de ikke er så renslige også men vet ikke ‍
Suggete lokaler. Lenge side det har vært vasket inne. På utside av uteplassen fløyt søpla. Varierende kvalitet på maten.
God kebabpizza, prisene stemte ikke med reklamen utenfor, så følte oss litt lurt. De hadde vært oppe i 6 år, uten at tilbudene stemmer. Forferdelig skitten do, uten såpe og papir.
Digger Moelven, fikk den selv om den ikke stod på menyen
Ikke så koselig sted!Toalettet så ikke bra ut! Kebab smakte brahyggelig betjening
Et greit sted for litt rask mat. Pizzaen var god, men dyr. 280 kr for en pizza og 1 1/2 l.drikke syns jeg blir i stiveste laget. Kunne også vært greit med en som forsto norsk en smule bedre enn han jeg møtte på.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til ROA PIZZA OG GRILL med offentlig transport


Kildal Roalinna 80 meter
465
Kildal 130 meter
112
126
459
465
Lunner ungdomsskole 490 meter
451
465
466

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler