facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Roald Amundsen's House Uranienborg

Info

Uranienborg was Roald Amundsen's home for 20 years, until he disappeared in 1928. Today you can explore mementoes from his expeditions and his private life. Uranienborg gives you a unique insight to the life of one of our greatest polar explorers.

Historie

Vitenskap, teknologi og ingeniørtjenester



"Roald Amundsens hjem er vinterstengt fra september til mai.Vi kan i perioder tilrettelegge for større grupper. Send forespørsel på [email protected]"
Adresse: Roald Amundsens vei 192, 1412 Svartskog, Akershus, Norway
Telefonnummer: +4766936636
By: Svartskog
Rute: Roald Amundsens vei 192
Postnummer: 1412



relaterte søk: roald amundsens hjem, museer i follo, follo museum, stiftelsen follo museum, follo museum barnas dag
Nærliggende lignende selskaper
Gjersjøen Gjersjøen 3 km Ekstremt vakker innsjø, perfekt for en padletur og å fotografere
Anmeldelser
Fin eiendom med villa ved sjøen nært hovedstaden. Historisk sted, og hjem til en av verdens største eventyrere og polfarere. Overraskende mange turgående besøkende en tidlig søndag formiddag midt i oktober. Museet burde jo bare ha vært åpent. At det er stengt trekker ned.
Selve huset var ikke åpent for besøkende, men man kan ellers bevege seg på eiendommen. Eiendommen ligger på et idyllisk sted helt nede ved fjorden.
Vi var der i jubileumsuken og var bare ei lita gruppe. Det var perfekt, for da fikk vi snakket mye med guiden. Det kunne med fordel vært lagt løpere oppå de originale teppene, så disse fikk mindre slitasje. Noe vi snakket om også. Det hadde dem gjort på Bogstad gård!Besøkte stedetPå en ukedagVentetidIngen ventetidForhåndsbestilling anbefalesIkke sikker
Jeg var der en av de siste gangene før de stengte for oppussing. Fikk guidet tur også. Et historisk og nasjonalt interessant sted. Litt kronglete å komme seg dit uten bil. Mange spennende detaljer fra Roald Amundsens liv i huset.
Pent område. Vi var der da det var stengt åpent fredag, lørdag og søndag, men flott å gå rundt der uansett.Besøkte stedetPå en ukedagVentetidIngen ventetidForhåndsbestilling anbefalesIkke sikker
Tor Belstad i Oslo har ikke vært her ennå , men vært i nabohuset RØDSTEN ovenfor , der kusinen til Arne Thorleif Belstad som var Tors far bodde !
Stengt, ingenting som fortalt noen ting om noe. Nei, dette var ekstremt lite turistvennelig. Litt Norge som det pleier å være, dessverre.
Fantastisk flinke guider, unikt sted
Veldig koseligt å besøke
Ikke åpent for besøk. Men fin beliggenhet og utsikt. Neste gang håper jeg å komme inn. Skilting med at det snart er mulig å se det digitalt. Det blir et supert tillegg, men ikke istedetfor besøk
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler