facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Roald Larsen as

Roald Larsen as

Info

Roald Larsen as er et bygg - og håndverksforetak, med ingeniør-, mester- og fagkompetanse i flere håndverksfag. Vi holder til på Gjelleråsen i Nittedal.

Historie

Roald Larsen AS er et bygg – og håndverksforetak, med ingeniør, mester og fagkompetanse i flere håndverksfag. Selskapet er lokalisert på Gjelleråsen i Nittedal kommune og utfører sine fleste oppdrag i Oslo, der det har rammeavtaler med flere offentlige etater og foretak.
Foretaket innehar sentral godkjenning i flere ansvarsområder, er sertifisert som Miljøfyrtårnbedrift og våtromsbedrift (BVN) og er godkjent lærlingbedrift, samt medlem i returordningen Grønt punkt. Foretaket har utviklet eget KS system basert på kravene i ISO 9001-2008. Roald Larsen AS har system for EHF, elektronisk fakturahåndtering.

Adresse: Gjelleråsveien 2, 1481 Oslo, Norway
Telefonnummer: 47 45 60 50
By: Oslo
Rute: Gjelleråsveien 2
Postnummer: 1481


Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Roald Larsen as.

Oslo entreprenør

åpningstider, plassering. Gjelleråsveien 2 oslo ıngeniørarbeid kart bykart, satellitt visning. Roald Larsen as adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Roald Larsen as. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Roald Larsen as med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler