facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Roast Restaurant Tromsø

Info

Contemporary Grill & Steakhouse

Følg oss på Instagram:

http://Instagram.com/roast_tromso

Historie

La oss være helt ærlige: Vi har gjort det enkelt for oss selv! Ved å jobbe med de beste leverandørene og tilberede råvarer i sesong, har vi tatt en snarvei til det å servere god mat. Det er vår garanti for å gi deg de ferskeste smakene, tilberedt med kjærlighet og servert i en uformell atmosfære.

På ROAST kan du nyte kjøtt fra de aller beste kjøttleverandørene, våre saftige pølser fremstilt med hemmelig oppskrift og fersk fisk og sjømat fra de kalde havområdene utenfor norskekysten.

Selve navet på vårt kjøkken er den kullfyrte Josper-grillen. Her tilbereder vi blant annet vår signaturrett «ROAST Board» ¬- det lekreste kjøttet med en deilig aroma som bare en kullgrill kan gi. Flere av våre retter er spesielt egnet for å dele med andre, og det gir deg dessuten mulighet til å prøve flere spennende smakskombinasjoner. Er du bare litt sulten kan du velge en av våre småretter.

For å ledsage maten har vi et spennende og nøye utvalgt vinkart der vi har lagt vekt på å finne gode viner som kompletterer de dype smakene fra trekull og røyk. Spør gjerne din servitør om råd og anbefalinger.

Du finner ROAST Tromsø på Rica Ishavshotel.

Velkommen til ROAST, kos deg og vel bekomme!

Adresse: Fr. Langesgt 2, 9008 Tromsø, Norway
Telefonnummer: 77666400
By: Tromsø
Rute: Fr. Langesgt 2
Postnummer: 9008


åpningstider

Mandag: 18:00 - 22:30
Tirsdag: 18:00 - 22:30
Onsdag: 18:00 - 22:30
Torsdag: 18:00 - 22:30
Fredag: 18:00 - 22:30
Lørdag: 18:00 - 22:30
Søndag: 18:00 - 22:30


relaterte søk: Roast i Tromsø, Ishavshotellet Restaurant, Scandic restaurant
Nærliggende lignende selskaper
Steakers Tromsø Steakers Tromsø 76 meter Deg var god mat å tok ikke så lang tid før maten kom0
Graffi Grill Tromsø Graffi Grill Tromsø 260 meter Nydelig biff med tilbehør. Flinke servitører og rask servering. Gode viner til helt o...
Biffhuset Biffhuset 364 meter Vi fikk booket et bord på overtid og ble plassert av en veldig hyggelig servitør. Vi ...
Bazinga Bazinga 4 km Bazinga: Cofee. Drinks. Snacks
Anmeldelser
Elendig buffe. Inntørket pinnekjøtt, dårlig kveite. Kvaliteten på maten var ikke i samsvar med prisen.
Fint sted. Skulle gjerne gitt fler stjerner. Roast ligger I Rica hotellet. Gå gjennom resepsjonen. Utsikt mot havna. Ok meny. Valgte signaturretten med forskjellig kjøtt på en planke. Helt grei men hadde forventet mer. Forretten med kongekrabbe, vanlig porsjon var stor nok. Men hvorfor så kjip på dressingen? Krabbe blir tørt. De som valgte rein til hovedrett var veldig fornøyd. God hjelp til vinvalg. De som tok husets hvitvin fikk den romtemperert.
Vi skulle feire 30 års bryllupsdag og hadde gledet oss til et herlig måltid før vi gikk ombord på Hurtigruta. Det ble en gedigen nedtur. Kongekrabben vi fikk til forrett var grillet ihjel og måtte sendes ut. Jeg fikk så kveite som også var uspiselig. Helt tørr og overstekt . Vi fikk riktignok ny forrett og kompensasjon både i form av prisavslag og gratis dessert. Men, måltidet var jo egentlig ødelagt. Sorry dere må prestere bedre enn dette!
Ikke fornøyd. Ishavsrøyen var smakløs, og flasken med hvitvin vi bestilte var romtemperert. Vi fortalte servitøren at vinen var varm, noe som ble avfeid! ... Måtte selv spørre om en bøtte med is for å prøve å få den avkjølt.. de som bestilte kjøttretter fikk ikke biffkniv. Og servitøren virket sur. Crème catalan var veldig god. Lokalene har hyggelig utsikt mot havnen.
Fantastisk opplevelse fra vi kom til vi gikk. En smilende og hyggelig servitør og kjempegod matopplevelse. Her skal vi innom igjen..
God mat og hyggelig betjening. God atmosfære.kunne vært litt annerledes belysning og bedre inngangsparti.
Vi liker Roast veldig godt!
Fantastisk frokost
Oversatt av Google Noe av den beste maten og beste sjømatmiddagen jeg noen gang har hatt. Jeg besøkte Tromsø, Norge og lette etter et sted å spise middag. Kokken er fabelaktig og tilberedte alt jeg bestilte perfekt med en smak som ikke krevde ekstra krydder. Kokken er en ekte kunstner i sin matlaging og visning. Personalet er svært vennlige og svært imøtekommende. Jeg anbefaler denne restauranten på det sterkeste hvis du er i Tromsø! Du kommer ikke til å bli skuffet! Jeg hadde kveita! Original Some of the best food and best seafood dinner I've ever had. I visited Tromso, Norway and was looking for a place to have dinner. The chef is fabulous and cooked everything I ordered perfectly with a taste that required no additional seasoning. The chef is a true artist in his food preparation and display. The staff is extremely friendly and very attentive. I highly recommend this restaurant if you are in Tromso! You will not be disappointed! I had the halibut!
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler