facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Rock At Røstad

Rock At Røstad

Info

Årets første sommerfestival!
En variert konsert med høy musikalsk kvalitet

Historie

RAR - Rock At Røstad

Konsert? Fest? Festival? Kanskje alt dette på en kveld? I slutten av mai inviteres det til storslått musikkfest på campus Røstad i Levanger. Dette blir en fantastisk kveld for alle som kommer! Ungdom, unge voksne og modne voksne kan komme og oppleve god musikk i godt selskap, med god drikke og litt festivalmat.

Hvert år produseres det store mengder ny musikk på Røstad! Det komponeres, arrangeres, øves og framføres. Noe spilles inn i studio og noen gir sågar ut egen CD! Bare noen få får vanligvis oppleve all denne kvalitetsmusikken, men nå skal Levanger og ”resten av verden” endelig få høre noe av det som lages! Vi har et mangfold av band som alle har forankring i HiNT sin faglærerutdanning i musikk på Røstad. Programmet vil mildt sagt bli variert - vi presenterer musikkstiler for en hver smak; alt fra jazz, rolige ballader, deilig og dansbar pop og fengende country til heftig rockemusikk.

Artistene er i hovedsak avgangsstudentene fra musikkutdanninga. Tradisjonen er at avgangsstudentene kan benytte band med både interne og eksterne medlemmer til sin eksamensspilling, og mange av disse bandene vil bli å finne på scenen.

Målet for festivalen er å opprette en tradisjon. En happening for studenter ved skoleårets slutt, men også en happening for hele Levanger og omegn.

Campus Røstad er et unikt område og framstår kanskje på sitt vakreste på forsommeren, med sine parker, omliggende åkre og friområdene nede ved sjøen. Hvem kan stille med bedre festivalområde?

Vi håper at så mange som mulig vil ta turen opp på campus Røstad for å dele denne kvelden med oss!

Adresse: Røstad, 7600 Levanger, Norway
By: Levanger
Rute: Røstad
Postnummer: 7600


Nærliggende lignende selskaper
Levanger kirke Levanger kirke 1 km lukter rart og blir veldig svimmel.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler