facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Roede - Kursleder & Personlig Trener Frode

Info

Ønsker å inspirere og engasjere dere til en sunnere livsstil.

Historie

Jeg holder kurs i Roede metoden
1.Roede Aktiv Styrke/Kondisjon
2.Roede Holdvekten
3.Roede Drop in
4.Roede for 1
5.Roede for 2
Litt om min bakgrunn
Utdannet personlig trener og har tidligere jobbet for Sprek og Blid på kveldstid i 5 år, også som gruppetreningsinstruktør. På dagtid arbeider jeg i forsvaret. Hvor jeg i tillegg til min vanlige jobb også har gitt trening og kostholds veiledning til ansatte i et IA prosjekt. Det å kunne få bistå andre mennesker til en bedre helse og trivsel, er en fantastisk motiverende opplevelse.
Jobber pr i dag også for Stamina Trening som gruppe instruktør på kveldstid. Trener selv mye, har nå satset på sykling de siste 4 år. Målet er å bli best mulig :-)

Adresse: Peragjerdet 3, 5308 Kleppestø
Telefonnummer: 99435059
By: Kleppestø
Rute: Peragjerdet 3
Postnummer: 5308


Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Roede - Kursleder & Personlig Trener Frode.

Kleppestø treningsinstruktør

åpningstider, plassering. Peragjerdet 3 kleppestø foredragsholder kart bykart, satellitt visning. Roede - Kursleder & Personlig Trener Frode adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Roede - Kursleder & Personlig Trener Frode. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Roede - Kursleder & Personlig Trener Frode med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Basic Fitness Basic Fitness 3 km Et sted du kan trene det du har planlagt for dagen uten å stå i kø personalet har et...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler