facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Rojan-krysset

Rojan-krysset

Info

Grans beste hurtigmat og god drikke til hyggelige priser! Spis hos oss eller ta med deg hjem. Du finner oss i Vestre Gran (på Grymyr). Velkommen!!!

Adresse: Fjordlinna 830, 2750 Grymyr, Oppland, Norway
Telefonnummer: 61334047
By: Grymyr
Rute: Fjordlinna 830
Postnummer: 2750


Anmeldelser
Har biljard og tv med den sporten man vil se. God mat og hyggelig folk
Når jeg kom i lokalet ble jeg overveldet av mange ubeskrivelig følelser av gitte proposjoner. Den ene ansatte som stod med strak rygg og dannet form stod pent og pyntelig ved kassen. Da jeg begynte å nærme meg kassen var smilet på plass. Den meget tydelige og enkelt fremstilte menyen gjorde at jeg fikk lyst til å velge flere av matrettene som var tilgjengelig på menyen. Jeg valgte å bestille en italiensk pizza med kortreist pepperoni. Jeg tok også anledningen til å bestille kyllingvingene jeg har hørt så mye positivt av via andre sosiale medier. Maten var over all forventning. Pizzaen hadde en fantastisk aroma som vekke glede i pizza hjertet mitt! Kyllingvingene var også perfekt fremstilt! Jeg kommer garantert igjen! Anbefales!
Trivelig og hyggelig eiere. God mat og mulighet for biljard.
En veikro langs RV 240. God mat og hyggelig service. Lokaler med flere malerier og flere artige gjenstander.
Værste kebab vi har kjøpt noen sinne. Kan knapt kalles mat. Helt utrolig at dette stedet har fått såpass mange stjerner.
Koselig gatekjøkken/pub. Utrolig god burger her.
Ser mørkt og stengt ut
Utrolig god mat, og veldig bra service der.
Koselig Tilgjengelighet med rullestol: Rampe
Veldig god burger og pizza. Har litt av alt.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Rojan-krysset med offentlig transport


Rojankrysset 20 meter
453
456
459
Grymyr 60 meter
453
456
459

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Rojan-krysset.

Grymyr restaurant

åpningstider, plassering. Fjordlinna 830 grymyr pub kart bykart, satellitt visning. Rojan-krysset adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Rojan-krysset. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Rojan-krysset med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler