facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Rokne Elektro

Rokne Elektro

Info

Rokne Elektro - Din elektroinstallatør

Vi utfører det meste innen elektro. Ta kontakt i dag for gratis befaring.

Historie

Rokne Elektro utfører det meste innen elektroinstallasjoner både i enebolig og i næring. Ta kontakt med oss for mer informasjon.

Produkter

Tele/datanettverk, varmekabler, belysningsinstallasjoner, sikringsskap



"Rokne Elektro AS holder til i Hagavik, i Os kommune. Med god erfaring og solid kompetanse er vi i stand til å tilby våre kunder unike og gode løsninger. Vi dekker de aller fleste områder innen elektrofaget. Som bedrift er vi opptatt av å ivareta dine behov som kunde, samt utvikle oss selv som selskap. Vi jobber målrettet for å være best på det vi driver med, hvor vi møter en hver utfordring med en positiv holdning."
Adresse: Skeisstøa 135, 5217 Hagavik, Hordaland, Norway
Telefonnummer: 90253038
on.ortkele-enkor@tsop
By: Hagavik
Rute: Skeisstøa 135
Postnummer: 5217


åpningstider

Mandag: 07:00 - 19:00
Tirsdag: 07:00 - 19:00
Onsdag: 07:00 - 19:00
Torsdag: 07:00 - 19:00
Fredag: 07:00 - 19:00
Lørdag: 08:00 - 15:00

Anmeldelser
Fantastisk service og engasjement
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Rokne Elektro.

Hagavik elektriker

åpningstider, plassering. Skeisstøa 135 hagavik vitenskap, teknologi og ingeniørtjenester kart bykart, satellitt visning. Rokne Elektro adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Rokne Elektro. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Rokne Elektro med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Hagevik Elektro & Automasjon Hagevik Elektro & Automasjon 1 km Opperasjonen gikk fint. Greie ansatte. God mat, og fin service. Flotte uteområder. Ky...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler