facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Rolstad gård

Rolstad gård

Info

Rolstad gård gir gode opplevelser på et tradisjonsrikt og aktivt tun. Utleie av lokaler med svært god atmosfære. Selskap, konferanser, konfirmasjoner.

Historie

Hogg ditt eget juletre til fots eller med hest til et etablert juletrefelt, til skogs, eller i gangavstand fra tunet. Vi har både edelgran, vanlig norsk gran og kornnek. Åpent bryggerhus m salg av nybakte boller og brød fra steinovn.Opplev en unik stemning i bryggerhuset fra 1700 tallet. Vi har overnatting i 7 rom og har utleie til diverse arrangement.
Kurs- bakekurs og pizzakurs. I november/desember kan du bake de syv slagene på en kveld sammen med venner eller familie

Etikett

www.rolstadgard.no



"Rolstad gård tilbyr gode opplevelser på en unik arena. Vi har lokaler til både de store og små arrangement. Rolstad har selskapslokaler som også egner seg til minnestunder, konfirmasjoner, eller kurs og konferanser. Anne Kristin holder bakekurs og arrangerer turer i nærmiljøet. Rolstad har 4 rom i hovedhuset til overnatting og en leilighet med egenhushold i sidebygningen. Vi har også ei tømmerkoie ved idylliske Ellingsjøen til utleie."
Adresse: Rolstadvegen 50, 2170 Fenstad, Akershus, Norway
Telefonnummer: 92828380
moc.liamg@datslorka
By: Fenstad
Rute: Rolstadvegen 50
Postnummer: 2170


Anmeldelser
Sammen med gode mennesker fra Medvandrerne og Stiftelsen Petter Uteligger, har vi kost oss masse med kanefart, bålkos og julekakebaking. Et strålende vertskap i fortyllende omgivelser. Gledet meg til å komme tilbake Rom: 5/5
Topp opplevelse,kjørte med hest,grilla før vi bakte julekaker. Gleder meg til sommern,ny tur.Service: 5/5
Var der på jobb for lokalavisen. Utrolig lett å finne frem med god parkering
Vi var 3 voksne damer som skulle tilbringe en natt i hengekøye ved Ellingsjøen arrangert av Rolstad Gård.Vi ble møtt ved parkeringsplassen av Anne Kristin R. så ruslet vi oppover i skogen til vi kom til Ellingsjøen. Været var flott og vannet var blikkstille. På kvelden satt vi ved vannkanten og koste oss med god mat og drikke, og så på fisken som spratt. Det var flott og ligge i hengekøya og se på stjernene. Vi hørte noen ungdommer som drev og fiska. Utpå natta kom månen opp, stor og fin. Om morgenen våknet vi av masse fuglesang. Ingen bildur, bare skogens ro. Takk for at jeg fikk være med på dette. Det var en flott opplevelse.
For et magisk døgn i Koia ved Ellingsjøen. Helt perfekt, en flott opplevelse på et idyllisk sted. Vi booket guidet tur og storkoste oss med Anne Kristin som guide. Fantastisk likanes dame som vartet opp med middag og frokost til oss i gapahuken ved koia. Anbefales!
Vi har hatt et flott opphold i tømmerkoia til Rolstad gård som ligger ved Ellingsjøen i Nes. Her kan man nyte det enkle livet i skogen. Vi har padla rundt vannet i kano, og vi har bada. Her svømmer andemor og ungene hennes forbi, og fisken spretter. Dette ga mersmak og kan anbefales!
Fire barn og tre voksne hadde en fantastisk tur med bading, grilling og overnatting i skogen. Flott og tilrettelagt for camping-/hengekøyetur, med mulighet for å leie koie og kano.
Hyggelig vertskap og mye historie. Godt å se at noen tar vare på gamle tradisjoner.
Fantastisk Koie helg ved Ellingsjøen Ser frem mot ny tur i mai. Anbefales.
Koselig å få hente eget juletre med seg og øks og avrunde med grøt rundt bålet...
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Rolstad gård.

Fenstad gård

åpningstider, plassering. Rolstadvegen 50 fenstad arrangementsplanlegger kart bykart, satellitt visning. Rolstad gård adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Rolstad gård. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Rolstad gård med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler