facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Romerike Hund og Katt

Romerike Hund og Katt

Info

Dyrepensjonat for hund og katt.

Historie

Helårsåpent hunde og kattepensjonat i landlige omgivelser. På vår hjemmeside kan du lese mer om oss.



"Velkommen til oss!Har du hund eller katt i hverdagen din, men skal reise eller være borte en dag eller mer?Vi skjønner at det kan være litt strevsomt å være avhengig av hjelp fra andre når du har behov for å reise eller være borte en stund.Hver uke hjelper vi mange fornøyde hunde- og katteeiere med å ta vare på de firbeinte vennene deres og gi dem omsorg mens de selv må reise bort, gjøre ærender eller må være borte på dagtid.Vi er et par som er glade i dyr - og hundepensjonatet, kattepensjonatet og kennelen er vårt hjem. Vi er glade i å prate med folk, vi er profesjonelle og det er viktig for oss å ha det strøkent og pent slik at gjestene våre trives best mulig.Vi ligger lokalisert i landlige omgivelse."
Adresse: Østlivegen 91, 2150 Årnes
Telefonnummer: 92544029
on.ttakgodnuhekiremor@tsop
By: Årnes
Rute: Østlivegen 91
Postnummer: 2150


åpningstider

Mandag: 10:00 - 12:00


relaterte søk: østli hund og katt, hundepensjonat skedsmo, kennel romerike, hundehotell akershus, kattepensjonat romerike, hundepensjonat akershus, kattepensjonat gardermoen, kattehotell romerike
Anmeldelser
Vår Schäfer har vært her flere ganger nå og sist gang var i 3 uker. Får alltid tilbake en perfekt balansert og glad hund. Er helt klart og tydelig at hun stortrives mens hun er her. Fortsett det gode arbeidet for dyrene. Dere er kjempeflinke NB! Navnet til pensjonatet er nylug endret til Romerike Hund og Katt. Our german shepherd has been here several time now and the last time was for 3 weeks. We always get back a perfectly balanced and happy dog. It's pretty clear that she really enjoys her stay here. Keep up the good wogk for the animals. You guys are great P.S. The name of the kennel has recently changed to Romerike Hund og Katt.
Jeg er veldig fornøyd med kennel på Årnes. Den er nyrenovert og beligger i fint området med skog i nærheten. Hunden min likte seg godt der, med godt stell og turer. Hundepasser virker veldig professionel og hunden min likte seg så godt å være der. Jeg vil anbefale alle til å bruke Østli hundekennel. Dessuten er der rimelig.
Det er stengt, avsluttet, ferdig, det finnes ikke lenger
Det var langt
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler