facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Romsåstårnet

Romsåstårnet
Adresse: Romsås , Romsås 0970, NO
By: Romsås
Rute: Romsås
Postnummer: 0970


åpningstider

Mandag: 09:00-09:00
Tirsdag: 09:00-09:00
Onsdag: 09:00-09:00
Torsdag: 09:00-09:00
Fredag: 09:00-09:00
Lørdag: 09:00-09:00
Søndag: 09:00-09:00


relaterte søk: Røverkollen, Romsåstårnet høyde, røverkollen tv-mast, Røverkollen historie, Røverkollen borettslag, Røverkollen utsiktstårn, Røverkollen fra Grorud, Rundtur Røverkollen
Anmeldelser
Fantastisk utsikt. Ser Nittedal, dalen, Holmenkollen og store deler av Nordmarka for å nevne noen. Fin gåtur fra Romsås evt. Middels-bakke-løp-rute fra romsås. Om vinteren; kan akes hele veien ned, grille eller bare nytes sammen med familien. God tur!
En nydelig plass. Her Døde min nevø Vetle 21.05.2018. Han ble bare 15 år.
Finner ikke mye info angående Romsåstårnet, så her skriver jeg litt info: Turen starter fra Grorud Tbuss, jeg venter på 63 bussen til Romsås, tar den til Romsås kirke. Tar tur stien som ligger bak kirken, følg med på skiltet og de blå merkingene. Etter en lang tur igjennom skogen så ser jeg tårnet, går ett stykke til og ser ett stort tårn. Noen skritt videre ser jeg ett utsiktspunkt, de som har høydeskrekk hold dere unna går trappene opp og der ser jeg den fantastiske utsikten. Har tatt masse bilder der oppe, en fantastisk opplevelse. Jeg anbefaler alle å ta seg en tur opp dit. Man kan også gå fra Grorud T bussholdeplass men det burde man gjøre hvis man skal på en lang tur i skogen.
Dette er ikke noe tårn, og det fremstår som sløsing av kommunale midler. Joda, litt utsikt er det fra "tårnet", men utsikten fra flere høyder i skogen er vesentlig bedre. Anbefales ikke!
Finn tur opp dit god utsikt
Det er en veldig fin utsikt fra tårnet. Et koselig sted å gå til.
Røverkollen fra Romsås, fin utsikt fra toppen
Fin utsikt, veldig kupert terreng på alle kanter.
Nydelig tur opp. Flott utsikt underveis
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Romsåstårnet.

Romsås lokale perler

åpningstider, plassering. Romsås kart bykart, satellitt visning. Romsåstårnet adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Romsåstårnet. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Romsåstårnet med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler