facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Rope Rescue Norway

Rope Rescue Norway

Info

Rope Rescue Norway holder til på Rena, men reiser også rundt for å utføre en eller flere av tjenestene vi tilbyr. Mer spesifikk info om det vi tilbyr, står under “Tjenester” i menyen til venstre.



"Rope Rescue Norway AS har som hovedfokus å undervise for å spre viktig kunnskap innen fagfeltene tau- og vannredning. Kunnskapen du får hos oss kan være med på å redde liv og gjøre arbeidshverdagen mer trygg. Vi tar også på oss sikringsoppdrag på filminnspillinger og arrangementer, og arbeid som krever sikring for tilkomstteknikkere.Her vil dere bli tatt imot av trivelige og imøtekommende instruktører. Vi er et sammensatt team av instruktører med variert bakgrunn. Noen er med oss fast og andre leies inn ved behov.Rope Rescue Norways hovedinstruktør er den første i Norge som har fått internasjonal godkjenning som instruktør i tau-, flom- og vannredning via organisasjonen ITRAInternational Technical Rescue Association."
Adresse: J.R.Wiborgsgate, 2450 Rena, Norway
Telefonnummer: 91766842
on.yawroneucserepor@tsop
By: Rena
Rute: J.R.Wiborgsgate
Postnummer: 2450


Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler