facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Rorbua Aker Brygge

Rorbua Aker Brygge

Info

norsk husmannskost

Historie

«Rorbua er et uformelt sted der alle kan møtes i et maritimt miljø ytterst på Aker Brygge. Stor uteservering i sommersesongen. Rorbua passer for de aller fleste anledninger. Sentralt i lokalet finner vi et åpent ildsted som skaper god og lun stemning sommer som vinter. Her kan du i tillegg til et godt måltid, nyte en forfriskning i baren som er formet som en sjark (kystfiskebåt). Menyen er inspirert av det nordnorske kjøkkenet. Våre signaturretter er boknafisk, bacalao, hvalbiff og tørrfisk. I tillegg har vi også annen tradisjonell norsk husmannskost på menyen. Kom innom oss for en opplevelse av nord-norsk mat og kultur.

Adresse: Standen 71, 0250 Oslo, Norway
Telefonnummer: 22 83 64 84
By: Oslo
Rute: Standen 71
Postnummer: 0250


åpningstider

Mandag: 12:00 - 21:00
Tirsdag: 12:00 - 22:00
Onsdag: 12:00 - 22:00
Torsdag: 12:00 - 22:00
Fredag: 12:00 - 22:00
Lørdag: 12:00 - 22:00
Søndag: 12:00 - 21:00


relaterte søk: restauranter aker brygge, lofoten aker brygge, julebord på aker brygge, julemat aker brygge, rorbua aker brygg meny, best restaurant in aker brygge, rorbua julemeny, sjømat aker brygge
Anmeldelser
Bra sted med god mat og hyggelig betjening. Bærer litt preg av og være et fest sted. Trenger å få oppgradert litt sitteplasser inne,mye gammelt søl,jeg ikke vil spise maten min i. Men satt ute og vi koste oss veldig.
Tradisjonsrik norsk mat og utrolig hyggelige omgivelser. Bra for turister, forretningsbesøkende som skal ha ekte norsk kost og for større grupper. Ulike typer fisk, biff og hvalbiff på menyen. Neste gang må jeg prøve fårikål eller flesk og duppe. Superhyggelig betjening.
Fantastisk god mat til veldig hyggelige priser. Store posjoner - slik det skal være når man er ute og spiser.
God mat og drikke...anbefales
Koselig restaurant med god mat og hyggelig betjening..
Fiske suppe very salty, kamskjell dry, not the freshiest
Koselig sted, god service og god mat.
Alltid hyggelig stemning og betjening.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler