facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Rortunet

Rortunet

Info

Rortunet, kjøpesenteret med 32 butikker, 2 dagligvarer, vinmonopol, apotek. Klikk LIKER på denne grupen og få med deg nyheter. http://www.rortunet.no



""Rortunet ble oppgradert i 2021 og har 45 butikker og serveringsteder med godt utvalg fra både kjente kjedekonsepter og lokale merkekonsepter. Meny, Vinmonopolet og storhandelskonseptet Rusta med tilgang rett fra parkeringhus. Gratis parkering med god kapasitet se websider for tider og et nytt SATS treningssenter, tannlege og helsehus. Ulike restauranter for lunch / middag og takeaway og nye fasiliteter i fellesarealene.""
Adresse: Kirkealleen 1, 3470 Slemmestad, Buskerud, Norway
Telefonnummer: 31281294
By: Slemmestad
Rute: Kirkealleen 1
Postnummer: 3470


åpningstider

Mandag: 10:00 - 20:00
Tirsdag: 10:00 - 20:00
Onsdag: 10:00 - 20:00
Torsdag: 10:00 - 20:00
Fredag: 10:00 - 20:00
Lørdag: 10:00 - 18:00


relaterte søk: rortunet utbygging, rortunet frisørsenter, rortunet bolig, rortunet vinmonopol, rortunet leiligheter, nye rortunet senter, nye rortunet, rortunet apotek
Anmeldelser
Det må være en elendig senter ledelse på dette senteret når de ikke klarer å skrive riktige åpningstider. På siden over butikker og man velger Vinmonopolet står åpningstiden for lørdager 09.00 til 18.00 Irritasjonen var betydelig i dag når jeg står utenfor polet kl 09.00. Helt stengt og på døren står det at det åpner kl 10.00 Det må vel kanskje leies inn en konsulent om det skulle oppstå noe mer komplisert enn å holde styr på åpningstidene. Hilsen mektig irritert kunde som måtte kjøre 2 turer. Skjerp dere.
Jeg var her den 22.11.22 for å shoppe etter det nye Call of Duty MW2, men alt jeg fikk av gaming butikken ei pose kreatin, og en gammel rolex. Aldri vært så dårlig kundeservice på ett senter før! - Albert Foss
Leilighet på taket av Rortunet kjøpesenter.
Slemmestad har aldri vært et vakkert sted, men det var en gang i tiden et sted med verdighet. Jeg ble sjokkert da jeg nylig kom tilbake dit etter mange år og så det horrible monsteret som er satt opp der. Jeg husker det gamle senteret som greit og koselig nok, ikke noe spesielt. I et land med ekstremt mye stygg arkitektur, er dette kanskje det verste jeg har sett! Men vi lever i et land der milliardærer uten estetisk sans styrer.
Greit senter kommer nok ikke til å løpe det ned. En annen ting. Når vi kom på stedet å skulle parkere bilen det var greit, fikk ikke betalt når jeg sto foran automaten. Gikk så etter senter info skranke men fant ingen. Grunnet nettet var nede så jeg fikk ikke betalt, hva gjør man da? Vente til faktura kommer hjem noe som er dumt å få ned i kassa.
Oversiktlig og fint! Veldig bra sted og handle med barna på slep med tanke på at dem har bygget tunneler under rulletrappen og sklier m.m det er en det moro for barna så ikke shoppingen blir for lang og kjedelig. Veldig bra jobbet av dere som tenkt på dette!
Fantastisk god og rask service HOS JØRBÆK.
Nytt senter med de fleste vanlige kjedebutikker.Rusta har ikke vært i Asker tidligere. Parkeringshus med meget stor kapasitet. Mangler kanskje et spisested eller to ?
Blir nok bedre når de skal bygge nytt og håper også at leien til butikkene ikke dreper det nye senteret
Etter at vi flyttet tilbake til "bøgda" så har vi bestemt oss for at vi reiser nødig tilbake til "sivilisasjonen".. Har de ikke det vi skal ha på gode gamle Rortunet, så bør det være j.... viktig for at vi skal dra noe lenger.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Rortunet med offentlig transport


Rortunet 30 meter
296
Slemmestad 150 meter
2081
250
250E
250N
255E
260
260E
296
Odalsveien 230 meter
2079
2081
250
250N
255E

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Rortunet.

Slemmestad kjøpesenter

åpningstider, plassering. Kirkealleen 1 kart bykart, satellitt visning. Rortunet adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Rortunet. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Rortunet med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler