facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Rosa kompetanse

Rosa kompetanse

Info

Rosa kompetanse tilbyr faglig bistand og undervisning om kjønns- og seksualitetsmangfold til helsevesen, barnevern, skolesektoren, barnehager, politiet og bedrifter.

Historie

Rosa kompetanse er et kompetansemiljø som tilbyr faglig bistand og undervisning om kjønns- og seksualitetsmangfold til helsevesenet, barnevernet, skolesektoren, politi- og påtalemyndighet, samt bedrifter. Vi er organisert som en fagavdeling i FRI og er finansiert av henholdsvis Helsedirektoratet, Bufdir, Utdanningsdirektoratet og Politidirektoratet.

Rosa kompetanse møter kursdeltakerne med utgangspunkt i at de aller fleste ønsker å gjøre en god jobb. Vi søker å bekrefte og forsterke ønsket praksis, og å legge til rette for refleksjonsprosesser hos kollegiet vi besøker som kan leve videre etter endt kurs.

Adresse: Tollbugata 24, 0157 Oslo, Norway
Telefonnummer: 23103939
By: Oslo
Rute: Tollbugata 24
Postnummer: 0157



relaterte søk: rosa kompetanse barnehage, snakk trygt, rosa kompetanse kurs, luca fri, rosa kompetanse barnevern, foreningen fri, rosa kompetansesenter
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler