facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Rosendal Bubilparkering

Rosendal Bubilparkering

Info

Rosendal Bubilparkering ligg midt i Rosendal sentrum. Gode parkeringsplassar heilt i strandkanten. Vi har straum, vatn, og septiktømming.

Historie

Du finn Rosendal Bubilparkering på det gamle verftsområdet midt i Rosendal sentrum. Vi kan tilby gode parkeringsplassar heilt i strandkanten. Vi har straum, vatn, bosscontainer, septik - og spillvannstømming, trådlaust nettverk og toalett. Det er gangavstand til handlegate med mange spennande butikkar, galleri, hotel, restaurant, pub og det berømte Baroniet. I nærområde finn du lette og meir krevjande turløyper, og høge fjell med merka stiar. Stor båthamn finn du og i nærområde.

Adresse: Skålafjæro, 5470 Rosendal, Norway
Telefonnummer: 53484666
By: Rosendal
Rute: Skålafjæro
Postnummer: 5470



relaterte søk: rosendal camping, skålavika bobilparkering, bobilparkering husnes, bobilparkering stord, bobilparkering hordaland
Nærliggende lignende selskaper
Rosendal Sport AS Rosendal Sport AS 146 meter Trivelig og god service
Rosendal Event Rosendal Event 298 meter Unique experience in kayak in the beautiful fjord ! Very good welcoming and a delicio...
Anmeldelser
Flott og billig bobilparkering som ligger flott til i Skålafjæro. Var heldig som fikk plass på gresset helt ved vannkanten. Ellers er det parkering langs kaien og på en stor grusplass, Rent toalettbygg med gratis dusj.
Fin plass mitt i sentrum, kunne vært litt mer dusjer.
Trist og deprimerent gammelt verft området.
Fantastisk fin Bobilparkering med nydelig utsikt og fint sanitæranlegg. Her tar de ting på alvor og har satt ut desinfiksjonsmiddel ved sanitæranlegg. Anbefales sterkt!
Kjekt å kunne parkere midt i sentrum! Koselig i Rosendal
Hyggelig plass ved sjøen.. Fin utsikt. Strøm, vann, wc/dusj og tømming av toilettank og gråvann. Plass til 80-100 biler. Kunne vært bedre renhold dusj.
Helt grei bobil camp. Hyggelig betjening, rene og fine toaletter. Dusj, vaskemaskin og tørketrommel
Grei, enkel og billig bobil parkering på kaia i sentrum. 250 kr per døgn inkludert strøm, dusj og Wi-Fi. Nærheten butikk. Bare 2 toaletter og 1 dusj til damer og det samme til menn.
Plen grus eller betongdekke,flatt og fint
Rent og pent, du kan velge om du vil stå på grus eller gress. Fin plass helt i sjøkanten.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Rosendal Bubilparkering med offentlig transport


Rosendal båtkai 150 meter
2075
Rosendal kai 190 meter
760
766
983
Rosendal Bjørkesvegen 260 meter
760
Rosendal Skålabrua 270 meter
760
766
Rosendal rådhuset 330 meter
760
766
983

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler