facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Rosenterapeut Line Staldvik

Rosenterapeut Line Staldvik

Info


Tilbud som blir gitt: Rosenbehandling, Bemer-fysikalsk medisinsk behandling, Veiledning.

Historie

Stress av ulik art kan gjøre deg sliten, syk og bidra til uhensiktsmessige handlingsvalg i livet. LivsGleden og LivsKraften vil naturlig reduseres.
Ny innsikt og forståelse vil naturlig komme frem gjennom behandling med rosenmetoden, som er en kjærlighetsfull og respektfull kroppsbehandling med fokus på muskulatur og pust. Under behandlingen skal du ikke mestre noe som helst.

Line har en helhetlig tilnærming til deg som menneske og tilbyr timer til private og bedrifter i : rosenmetoden, personlig veiledning, arbeidshelse og BEMER(fysikalsk vaskulær terapi)

Når du kommer til RosenTid blir du møtt med respekt og nærvær. Timen er din!

Sagt om behandlingen hos RosenTid:

•«Uten å kunne balansere meg gjennom rosenmetoden ville jeg ikke klart rytmen og kravene som arbeidet fører med seg»(leder 50 år)
• «for meg er rosenmetoden det dypeste møte med meg selv, jeg har hatt i noen behandlingsform eller trening». (klient 48 år)
•«takket være henne har jeg greid å slippe taket i flere vonde spenninger/følelser jeg har holdt på, alt for lenge». ( klient 29 år)
•"jeg har svært god erfaring med Line som medmenneske og i møte med klienter og kan anbefale henne på det vameste" (fysioterapeut 40 år)

Adresse: Levanger, Norway
Telefonnummer: 99153396
moc.liamg@4kivdlats
By: Levanger


Nærliggende lignende selskaper
Naprapat Gøril Hustad Naprapat Gøril Hustad 1 km Akutt, forebyggende og rehabiliterende muskel- og leddbehandling. Naprapatbehandlinge...
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler