facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Rostu Entreprenør

Rostu Entreprenør

Info

Vi leverer totalentrepriser til boligbygging i hele Trøndelag og Helgeland. Vi bygger leiligheter, rekkehus, tomannsboliger og eneboliger. Ta kontakt hvis du går med byggeplaner. Vi skreddersyr ditt boligprosjekt sammen med deg!

Historie

I Rostu Entreprenør har vi spesialisert oss på prosjektstyring av boligprosjekter. Vi retter oss hovedsakelig mot boligutviklingsselskaper, men hjelper også private boligbyggere som forstår verdien av å ha noen som kan styre og kvalitetssikre byggingen av drømmeboligen deres.

Hos oss finner du kompetansen og erfaringen som trengs for å sikre at kvaliteten holdes oppe og kostnadene holdes nede. Vi sikrer at de beste løsningene utføres riktig.

Vi bygger boliger opptil 3 etasjer – leiligheter, rekkehus, to til tolvmannsboliger og eneboliger. Ta kontakt hvis du går med byggeplaner. Vi skreddersyr ditt boligprosjekt sammen med deg!

Adresse: Nordåkeren 2, 7650 Verdalsøra, Norway
Telefonnummer: 93036923
By: Verdalsøra
Rute: Nordåkeren 2
Postnummer: 7650


åpningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 16:00


relaterte søk: Rostu Bolig, Tindvegen 78 Verdal
Anmeldelser
Oversatt av Google Profesjonell Original Professionale
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Rostu Entreprenør.

Verdalsøra entreprenør

åpningstider, plassering. Nordåkeren 2 kart bykart, satellitt visning. Rostu Entreprenør adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Rostu Entreprenør. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Rostu Entreprenør med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Scenetreff Trøndelag Scenetreff Trøndelag 317 meter Flott bygning, god oversikt ned til scenen uansett hvor man sitter. Minus for trang f...
MK BETONGBYGG AS MK BETONGBYGG AS 925 meter MK BETONGBYGG AS ER ET BETONGFIRMA,SOM TAR PÅ SEG ALT INNEN BETONGARBEID.
Stein Arild Risan As Stein Arild Risan As 1 km Grunn- og betong entreprenør i Verdal.
Øra Byggteknikk Øra Byggteknikk 2 km Lokalt tømrerfirma fra Verdal med arbeidsområde i Trøndelag og Åre.
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler