facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Rosvang Gaard

Rosvang Gaard

Info

Et lite og eksklusivt gårdshotell med gourmet restaurant i naturskjønne omgivelser i Romsdalen.

Historie

Rosvang Gaard er et lite, intimt gårdshotell som ligger ved Rødvenfjorden, midt mellom Molde og Åndalsnes med flott utsikt til romsdalsk natur. Hos oss får du skreddersydde opplegg og meget personlig service. Vi er stedet for voksne, sporty mennesker som ønsker å nyte flott natur, spise god mat og sove i gode senger. Her kan du velge: stillheten og utsikten, eller bruke kroppen aktivt og utfordre deg selv. Her kan du både få ro i sjelen og adrenalin-kick.

Rosvang Gaard er en aktiv gård med villsauer som holder kulturlandskapet i hevd. Vi ligger midt mellom Molde og Åndalsnes. Til Åndalsnes er det ca 27 km. Dette er endestasjonen for Raumabanen som i 2013 ble kåret til Europas vakreste togreise.

Til Molde er det ca 29 km med en fergetur på ca 10-15 min. Flyplassen – Årø lufthavn ligger like før du kommer til Molde. Vi kan ordne transport til og fra tog og fly, og evt. transport under oppholdet.

Adresse: Sandnes, 6360 Åfarnes, More Og Romsdal, Norway
Telefonnummer: 90790919
on.gnavsor@tsop
By: Åfarnes
Rute: Sandnes
Postnummer: 6360


Anmeldelser
Et fantastisk vertskap som har skapt en perle i Romsdalen. Delikate rom med nydelig utsikt, flotte fellesområder både ute og inne. Et supert utgangspunkt for å utforske denne unike landsdelen. Takk for oss - vi kommer gjerne tilbake!
God mat, flotte omgivelser og et topp vertskap
En fantastisk beliggenhet med mye natur. Vertsskap, rom, standard og mat er helt spesielt og veldig bra!
Som vanlig.Helt fantastisk!
Nydelig mat,og gode historier
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Rosvang Gaard.

åfarnes kost og losji

åpningstider, plassering. Sandnes åfarnes hotell kart bykart, satellitt visning. Rosvang Gaard adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Rosvang Gaard. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Rosvang Gaard med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler