facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Royal Sushi

Royal Sushi
Adresse: Barstølveien 31-35 , Kristiansand 4636, NO
Telefonnummer: 975 04 545
By: Kristiansand
Rute: Barstølveien 31-35
Postnummer: 4636


åpningstider

Mandag: 10:00-21:00
Tirsdag: 10:00-21:00
Onsdag: 10:00-21:00
Torsdag: 10:00-21:00
Fredag: 10:00-21:00
Lørdag: 10:00-19:00


relaterte søk: royal sushi vågsbygd, royal sushi vågsbygd meny, royal sushi sørlandssenteret, royal sushi vågsbygd kristiansand, royal sushi menu, sushi sørlandsparken, royal sushi vågsbygd åpningstider, sushi sørlandstunet
Nærliggende lignende selskaper
Monsoon Monsoon 9 km Hyggelige ansatte, og utrolig rask servering, men så var det da heller ikke så mange ...
Food Asylum Food Asylum 9 km Hyggelig betjening. Var mye folk, så de varslet om at det kunne gå litt tid før maten...
Anmeldelser
Var hyggelig betjening . Prisen var bra men etter å ha prøvd samme sushi sted flere steder Vennesla . Vågsbygd ,Sørlandssenteret så syns jeg ikke de kan få mer enn 2 stjerner av meg. Smaker middels greit . Men det stopper der.
Alt for tynne biter, altså 1/2 av en vanlig sushi bit. Kjempelite fisk inne, skuff.
Fersk og god sushi. Service uten et ord, så jeg ventet litt usikker på om jeg ville få det jeg bestilte, men det kom rett mat på andre forsøk.Mat: 5/5
Forholdsvis dyrt for butikk sushi. Ujevne svære biter maki ruller. Masete betjening som gjentar om du vil ha drikke til.
Veldig ryddig og rent her, sushien er helt grei, litt lite smak, men ellers veldig god. Servicen er god, men de ansatte mangler et smil da. Litt dyrt er det også.
Enkelt og greit. Rask servering, god smak, fersklaget. Veldig mye mat for pengene.
De holdt åpnet men tomt for ris så kunne ikke bestille noe Parkering: Sørlandsenteret
Liker maten! Alltid vært fornøyd med den. Men betjeningen/servicen... ikke direkte dårlig, men har aldri opplevd at de er hverken blid eller hyggelig. Ingen "hei", ingen smil.. det ser mest ut som de skulle ønske de var alle andre steder enn på jobb. Kanskje jeg har vært uheldig alle ganger, men det er dessverre min opplevelse .. og det gjør at jeg ikke føler meg velkommen som kunde , og at jeg egentlig bare maser og er i veien. Men; god mat.
Sushien var ferdig skåret og ikke særlig appetittlig.Mat: 2/5
God mat men dårlig hygiene og stusselig servering. Har spist her et titalls ganger men dette er nok siste gang. Kom til to ledige bord som var tilgriset. Måtte bort i kassa og be om å låne en klut. Bordene ble vasket med en klut med kaldt vann. Observerte at bordene ble ryddet etter hvert som kunder kom og gikk men aldri vasket. Dette blir skrevet i tiden med høyest trykk på smitte i denne landsdelen korona og det bør forventes at bordene blir sprayet eller hvertfall tørket med vann! Maten er god men litt stiv pris. Føler seg dessuten til bry i kassa. Om de bak har en dårlig dag kan godt være men det er ikke godt for meg å vite. Etter korona er servise blitt byttet ut med take-away-bokser så det er ikke lengre særlig koselig å sitte her. Maten I seg selv er såpass god at denne alene fortjener stjernene. Vask bordene, gi et lite smil bak kassa for er et par ekstra stjerner!
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler