facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Ørsdalen Turistsenter/ Hostel

Adresse: 936 Ørs Dalen, 4389 Bjerkreim
Telefonnummer: +4795007449
By: Bjerkreim
Rute: 936 Ørs Dalen
Postnummer: 4389


Nærliggende lignende selskaper
Vassbar Vassbar 20 km Fin plass i Ørsdalen ,
Anitas Catering Anitas Catering 23 km Fantastisk god mat, mye mat, og fantastisk service
Anmeldelser
Et turistsenter helt i starten, tror jeg. Fin leilighet med moderne og bra bad, greit kjøkken og helt kurant soverom med to køyesenger. Alt er rent og velfungerende inne i leiligheten, perfekt for selvhushold for en familie eller mindre gruppe. Huset er gammelt og vil forhåpentligvis oppgraderes utvendig om ikke så lenge. Hagen likeså. Her er det masse potensiale for utvikling. Selve dalen og bygda ligger idyllisk til i et spennende og flott turområde. Det er fint å gå i terrenget her og vannet egner seg fint for padling og vindsurfing. Det er interessant med de gamle wolfram- og molybden gruvene, som faktisk ligger tilgjengelig i nærområdet. Ta gjerne turen hit, det gir balsam for sjelen med roen i dalen.
Veldig øde. Falleferdig bygg med fin oppusset leilighet inni. Er nok starten på noe som kan bli bra. Varmen på det ene soverommet var i ustand. Veldig harde senger. Til og med barna klaget på ryggen. Ellers litt trangt for en familie på 5. Lite sitteplasser. Telia hadde ikke dekning. Veldig fint sted hvis du bare vil koble av i mobil og tv-fri zone og nyte naturen, men ikke noe sted for barnefamilier.
Oversatt av Google Nydelig sted. Godt utstyrt hytte. Rolige omgivelser i et ingenmannsland sauenes rike. Perfekt sted for å slappe av og rydde opp i tankene. I nærheten er det starten på vandreturen. Kommunikasjonen med eieren var på veldig bra nivå. Original Gorgeous place. Well equipped cottage. Calm surroundings in a no man's land sheeps kingdom. Perfect place for relaxation and clearing up your mind. Nearby there is the start of the hiking trip. Communication with the owner was on very good level.
Oversatt av Google Ikke vår greie. Veldig avsidesliggende og den eneste måten å komme dit er mer enn en 30 minutters kjøretur. På den veien er det ikke annet enn noen få hus her og der. Så supermarkedet er en kort kjøretur unna, og hvis du vil ut med bil, gå først helt tilbake. Miljøet er vakkert! Og det kan være bratt og det er 1 tunnel uten lys på ruten, så ikke bekymre deg for det. Selve bygningen kunne trenge en slikk maling og rengjøring. Dessverre dro vi tidligere på grunn av dette, vi følte oss ikke rolige og langt fra sivilisasjonen. Så du må ta hensyn til dette og det kan være gøy. Innsiden av huset ble pent renovert. Men veldig mørkt. Original Niet ons ding. Erg afgelegen en de enige weg ernaartoe is meer dan 30 minuten uitrijden. Op die weg zit verder niks dan een paar huizen hier en daar. Dus de supermarkt is wel even rijden en als je erop uit wilt met de auto ook eerst die hele weg weer af. De omgeving is dan wel prachtig! En het kan steil zijn en er is 1 tunnel zonder licht op de route, dus je moet daar geen angst voor hebben. Het gebouw zelf kan wel een likje verf en een schoonmaakbeurt gebruiken. Wij zijn helaas eerder weggegaan hierdoor, we voelden ons helemaal niet op ons gemak en ver van de bewoonde wereld. Hier moet je dus rekening mee houden dan kan het vast leuk zijn. De binnenkant van het huis was wel mooi gerenoveerd. Maar erg donker.
Oversatt av Google Leilighet veldig fin og ren. Veldig rolig miljø. Original Apartment sehr schön und sauber. Sehr ruhige Umgebung.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler