facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Rungfa Thai Food Harstad

Rungfa Thai Food Harstad
Info
Vi selge Thailandske mat,grønnsaker, fryse vare, fersk vare og tør vare. Det gjelde for dem som skal bestille mat, dere kan ringe oss for å bestille maten. Tlf. nr. finne du på siden.
Velkommen!

Geschichte
Vi selge Thailandske mat,grønnsaker, fryse vare, fersk vare og tør vare. Det gjelde for dem som skal bestille mat, dere kan ringe oss for å bestille maten. Tlf. nr. finne du på siden.
Velkommen!
Adresse: Rikard Kaarbøs gate 14, 9405 Harstad, Norway
Telefonnummer: 40188235
moc.liamg@sakcahsder
By: Harstad
Rute: Rikard Kaarbøs gate 14
Postnummer: 9405


åpningstider

Mandag: 10:00-20:00
Tirsdag: 10:00-20:00
Onsdag: 10:00-20:00
Torsdag: 10:00-20:00
Fredag: 10:00-20:00
Lørdag: 10:00-20:00


relaterte søk: take away harstad levering, asiatisk matsenter harstad, ming restaurant harstad, yuuka yuuka harstad, milano harstad
Anmeldelser
Hyggelig personale, som kom med gode anbefalinger og forslag til oss. Veldig store porsjoner, så her får du mye god mat for pengene! De solgte også brett med 30 store egg for kr. 79,-
Dette var en overraskelse. Veldig god mat, pent anrettet, og en stor porsjon. Jeg spiste pad thai. Menyen er ganske omfattende og de har vårruller og andre småretter klar i varmeskapet. Bitte liten kafe med to bord, men det er mange som kommer innom for takeaway og småretter. Lokalet ser ellers mest ut som en liten butikk.
Har krydder & ris som jeg liker Har ellers ikke prøvd så mange produkter at jeg kan gi noe utfyllende informasjon.
Nyyydelig mat og hyggelig betjening!
Fantastisk god mat! God service og trivelige folk.
God mat for en grei pris. Store nok porsjoner til å bli tilstrekkelig mett. Lett å bestille mat for take away. Alltid hyggelig betjening.
Nydelig go mat. Anbefales å dra innom å prøve å spise noe dær, masse mat får du for pengene.
Meget god mat
Nydelig thaimat
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Rungfa Thai Food Harstad.

Harstad thai-restaurant

åpningstider, plassering. Rikard Kaarbøs gate 14 kart bykart, satellitt visning. Rungfa Thai Food Harstad adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Rungfa Thai Food Harstad. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Rungfa Thai Food Harstad med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler