facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for RUSSEDÅPEN

RUSSEDÅPEN

Info

RUSSEDÅPEN - DEN ULTIMATE AVSLUTNINGSFESTEN FOR RUSSETIDEN 2012 - 16. MAI 2012

Historie

EN HEL MÅNED MED VILL FESTING FORTJENER EN HELT VILL AVSLUTNING! RUSSEDÅPEN 2012 KOMMER TIL Å BLI DEN ULTIMATE AVSLUTNINGEN PÅ RUSSETIDEN 2012!

Russedåpen markerer ikke bare avslutningen på en syk syk russetid, men her skal russen sammen bli døpt russ 2012! Hvordan skal man døpe over 2.000 elleville russ på én og samme gang? Jo, ved hjelp av 2 gigantiske skumkanoner som skyter ut 150.000 liter skum pr minutt! That's right folks, avslutningen på russetiden blir en helsikes skumfest uten like. Gled dere!

Russedåpen går av stabelen kl.19.00 mandag 16. mai på Motangen i Blaker.

Russedåp er en gammel tradisjon, spesielt her på Romerike. I tradisjonens tro skal hver og én russ døpes den siste dagen i russetiden, natt til 17. mai. Man døpes da med et passende kallenavn etter hvordan man har vært og opptrådt under russetiden.

Alle som har vært med på Vrengefesten vet hvor ufattelig fett det var, og vi ønsker å gi dere den samme ville stemningen én siste gang. Derfor samler vi all russen til russetidens siste party og gir dere en dåpsfest med en skikkelig skummete avslutning. Vi kaller det rett og slett Russedåpen!

Én siste ultimate party before it all ends!

Adresse: Blakervegen 760, 1925 Sørumsand
Telefonnummer: +47 48 48 48 52
By: Sørumsand
Rute: Blakervegen 760
Postnummer: 1925


Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler