facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Rusta

Rusta

Info

Ønsker du å komme i kontakt med oss? Ring Rustas kundeservice på 23 96 00 63 mandag til fredag 9.00 – 19.00 eller send en mail til [email protected]

Historie

Med et ønske om å gjøre det enklere for folk flest å fornye hjemmet sitt åpnet vi vårt første varehus i Sverige i 1986. Hos Rusta finner du ett bredt spekter av produkter til hjem og fritid - alltid til overaskende lave priser. Sortimentet fornyes stadig og tilpasses kontinuerlig etter trender og sesonger. I tillegg til mange kjente internasjonale merkevarer, markedsfører vi også våre egne varemerker. I vårt sortiment finnes tepper, maling, tapet, gulv, innredning, hjemmeelektronikk, hagemøbler, fritid, jul, skjønnhet & helse, kjøkkenprodukter, rengjøring og andre husholdningsartikler. På Rusta har vi nesten alt til hjemmet, til overraskende lave priser.

Rusta forbeholder seg retten til å fjerne innlegg, kommentarer, lenker, bilder eller videoer dersom vi anser disse som krenkende, støtende, brudd på personvern, brudd på opphavsrett eller lignende.

Kundeservice
Vi hjelper deg gjerne på vår kundeservice, ta kontakt på telefon 815 03 260 mandag - fredag 10:00-19:00 og lørdager kl. 10:00-17:00, via mail til [email protected] eller vår chatt.

Adresse: Åsane Senter 51, 5116 Ulset, Hordaland, Norway
Telefonnummer: +4723960063
By: Ulset
Rute: Åsane Senter 51
Postnummer: 5116


åpningstider

Mandag: 10:00 - 21:00
Tirsdag: 10:00 - 21:00
Onsdag: 10:00 - 21:00
Torsdag: 10:00 - 21:00
Fredag: 10:00 - 21:00
Lørdag: 10:00 - 18:00


relaterte søk: Rusta kundeavis, Rusta kakeboks, Rusta Barstol, Rusta bilder, Rusta dekor, Rusta Interiør, Rusta nettbutikk, Rusta kundeservice
Anmeldelser
Liker veldig godt Rusta! Gode produkter til Rimelige priser , og greie folk.
Herlig plass å handle.
Ikke blant mine favoritter for å si det sånn, men bra vareutvalg og lave priser.
Flott koselig butikk. God plass bra oversikt.kjekk butikk å handle inn på en Lørdag
Har vært innom i denne butikken 2 ganger før. Alle gangene jeg har vært der, er det kø i kassen og kasser og personell de kunne bemannet. Veldig irriterende å stå lenge i kø for å få betale. Ellers er butikken fin. De har mye på lager og det er billig.
Ansatte på Rusta var kjempe greie.
En butikk med mye fint og billig
Mye gode hverdagsprodukter og godt utvalg av alternative og fine tapeter. Noen produkter innimellom av ikke fullt så gode kvaliteter.
Hyggelig betjenting oversiktlig butikk. Samt noen av varene .Er det ikke mange andre kjeder som fører .
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler