facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Rxsport motor & eiendom As

Rxsport motor & eiendom As

Info

Rxsport motor & eiendom AS

Adresse: Strimmelen 1 Landaas, 5097 Bergen, Hordaland
Telefonnummer: 93484259
By: Bergen
Rute: Strimmelen 1 Landaas
Postnummer: 5097


åpningstider

Mandag: 10:00 - 17:30
Tirsdag: 10:00 - 17:30
Onsdag: 10:00 - 17:30
Torsdag: 10:00 - 19:00
Fredag: 10:00 - 15:30
Lørdag: 10:00 - 14:00


relaterte søk: Rxsport Fliskutter, Piaggio Bergen, Vespa forhandler Bergen, MC verksted Bergen, Bergen MC Center, MC forhandler Bergen, Aprilia forhandler Bergen, Moto Guzzi Bergen
Nærliggende lignende selskaper
Livit Livit 289 meter Birdbox by livit - livit.no
MoNo Art MoNo Art 382 meter Fantastisk god service og vareutvalg :
Leseplaneten Leseplaneten 483 meter Leseplaneten er en gründerbedrift som utvikler et nytt norsk barneblad.
M5 Design M5 Design 513 meter Er det noe du ser for deg i strikk, men kan ikke helt finne det? Si noe om hva du øn...
Mannsverk Boliglag AS Mannsverk Boliglag AS 573 meter Flott sted og bo ,stille og rolig og med mye aktiviteter som St Hans ol.
Foredragsholder Bjarte Malum Foredragsholder Bjarte Malum 676 meter Foredragsholder om småskala-ondskap, situasjonsbetingede årsaksfaktorer mm.
Din blyant Din blyant 703 meter På nettbutikke min finn du blyantar med tekst. Små beskjedar, setningar og ord. Du k...
Hobbyrommet Hobbyrommet 1 km Når eg har litt tid til overs, luskar eg ned i hobbyrommet...
Marihønen Gullsmie Marihønen Gullsmie 1 km De har utrolig mye fint. Kjekke damer
DaVinci Montessoriskole DaVinci Montessoriskole 1 km de beste lærerne og veldig bra undervisningsopplegg som gjør det kjekt å gå på skolen...
Rørleggermester Trond Nielsen Rørleggermester Trond Nielsen 1 km Dyktig og effektiv... veldig trivelige mennesker.
Østre Nattlandsfjellet Barnehage Ans Østre Nattlandsfjellet Barnehage Ans 1 km Herlig sted, herlige ansatte. Her er det godt for både små og store å være. Som vikar...
Skintveit bygg Skintveit bygg 1 km Skintveit bygg tilbyr tømrer tjenester, stillasutleie og avfukting. 92884594 Skintvei...
Framtidsbygg AS Framtidsbygg AS 2 km Totalentreprenør for bygg og anlegg.
Bir Minde Bir Minde 2 km God service og kjekke ansatte
CycloFix CycloFix 2 km Konge plass, dumpet innom for å kjøpe en sykkelslange. Prisen var grei og kundeservic...
JBS As JBS As 2 km JBS Jansen Broadcast Support er totalleverandør av alt ditt selskap vil kunne trenge ...
Spanskservice Spanskservice 2 km Habitaciones para estudiantes
Anmeldelser
Super Soco, skygg banen. Denne kan stoppe under kjøring. Vil ikke alltid starte. Lader tåler ikke vann luftfuktighet. Pyntet kinasykkel, kan ikke brukes i vårt klima. Eneste som er verre enn sykkelen er servicen, du skal lete lenge etter noe som er verre.
Kjøpte "billige" reservedeler for TEXAS gatefeier. De TREDOBLET prisen på veien. Ikke greit.
Kjøpte atv hos Rx-sport for snart 3 år siden. Har vært uheldig med produksjonsfeil som har ført til flere verkstedopphold. Men det har ikke skremt meg fra å fortsette mitt kundeforhold. Den servicen jeg har blitt møtt med er et eksempel til etterfølgelse. De har stått på hele veien og ikke gitt seg før alt var rettet. Ingen bortforklaringer eller forsøk på å skyve fra seg ansvar. Takk og godt jobbet.
Oppdatert fra 1 til 4 stjerner Det tok litt tid, men alt de sa de skulle gjøre har blitt gjort. De selger fine produkter og selv om kundeservice kan forbedres, fikk jeg hjelpen jeg trengte. ________________ Jeg pleier ikke å skrive negative anmeldelser, men nå har jeg nesten fått nok. Jeg kjøpte en Super Soco TC i oktober 2018. Utmerket MC når man kjører i byen. Bestilte den i farge og betalte 35.000kr til bankkontoen deres. Én uke senere får jeg beskjed om at MC'en er utsolgt i beige men at de kan sende den i svart. Greit, ingen big deal, men grunnen til at jeg kjøpte den hos dere istedenfor å kjøpe den i Oslo var fordi fargen var tilgjengelig kun hos dere. Jeg ble lovet en refusjon den 09.10.2018. Pengene fikk jeg ikke før den 19.03.2019 etter at saken ble sendt videre til Forbrukerrådet. Nå den 23.03.2019 ble laderen dessverre ødelagt pga. en kortslutning etter vanlig bruk og jeg sendte mail for å be om hjelp. Venter fortsatt på svar per dags dato.
jeg kjøpte en scooter hoss RX-SPORT / SILKEVEIEN IMPORT OG EKSPORT LTD. for noen år siden. for det første er det dårligt kvallitet kina scootere. jeg hadde så mye problemer med scooteren og ente opp med å klage og sende scooteren verkstedet deres flere ganger. eieren gikk tydligvis lei meg, han ble frekk i munnen med meg og nektet å holde kjøpsgaranien. jeg la inn en klagde til forbrukerrådet og undersøkte litt om RX-SPORT. de har ikke godkjent verksted og ingen som jobber der har tatt noen form for mekanisk utdannelse. scooteren min er vraket nå og pengene har eg tapt. di er en gjeng kjeltringer. jeg kjøpte den i 2012.
Dorlig kvalitet på billig mopedene, min boaitan sykkel begynte å riste når den kom opp i fart. Jeg måtte bare selge den siden den kjentes u trygg å kjøre med. Nå etter dette la jeg i noen tusenlapper mer å kjøpte et mer kjent merke hos mc forhandler, det var vel verdt de ekstra tusenlappene
Ubrukelig service fra disse folkene, leide Bobil av de sommeren 2017, og ble anklaget for skader som var der før vi brukte Bobilen. Svarer ikke på epost og stjal penger fra oss.
Dårlig service enkelt og greit. Mulig jeg var "uheldig" når jeg var der, er i alle fall ikke ett sted jeg vil bruke igjen.
En må vite hva en vil ha gjort med f.eks atv eller scooter, det nytter ikke å si jeg vil ha full service. En må ha kunnskap om hva du vil ha gjort. Når det er sakt,så får de jobben gjort.
Kjøpte scooter hos dem, gjennomgående god service. Personen vi snakket med hadde gode faglige kunnskaper. Gode priser på deler og verkstedstimer.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Rxsport motor & eiendom As med offentlig transport


Strimmelen 40 meter
12
Strimmelen 20 150 meter
84
Wiers-Jenssens vei 190 meter
12
16E
20
6
84
Erleveien 200 meter
20
6
Mannsverk garasje 320 meter
12
81

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler