Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon for Ryfylke Akupunktur

Ryfylke Akupunktur

Info

Klinikken drives av Torhild Fiskå Finnesand og er lokalisert på Jørpeland like ovenfor Skallstøperiet.
Tlf: 91552066
[email protected]

Historie

Jeg er sykepleier og har en bachelor grad i akupunktur. Ryfylke Akupunktur startet i august 2011. Er medlem av Akupunkturforeningen. Jeg jobber i tillegg på Stavanger Familieklinikk og akupunkturklinikken Nålen og Kastellet i samme hus som Mamma Stork.

Er sykepleier med flere års erfaring. Har jobbet både på sykehus, som lærer, sykehjem og i psykiatri.

Vår oppgave

Akupunktur kan brukes for ett vidt spekter av plager som muskel og skjelettplager, søvnvansker, fertilitersproblematikk, gynekologiske plager, hodepine, allergiplager, mage/tarmproblematikk,tretthet, stress og mye mer.. Jeg jobber mye med gravide i alle faser av svangerskapet og mange kommer for å få fødselsforberedene akupunktur.

Adresse: Stålverksveien 50, 4100 Jørpeland, Norway
Telefonnummer: 91552066
By: Jørpeland
Rute: Stålverksveien 50
Postnummer: 4100


Nærliggende lignende selskaper
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon

Ryfylke Akupunktur

. Jørpeland jørpeland akupunktør åpningstider, plassering. Stålverksveien 50 jørpeland medisinsk bedrift kart bykart, satellitt visning. Ryfylke Akupunktur adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Ryfylke Akupunktur. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Ryfylke Akupunktur med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler