facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Rygg og Rehab Fornebu

Rygg og Rehab Fornebu

Info

Rygg og Rehab Fornebu finner du ved Fornebuporten Helsehus, Bilia-bygget, 3. etg. Widerøeveien 5.

Historie

Rygg og Rehab Fornebu finner du i samme lokaler som Fornebu Indoor Golf Center vis a vis Fornebu S. Inngang og gratis parkering på baksiden av bygget.

Har du vondt i muskler og ledd er du velkommen hit for en konsultasjon eller behandling hos følgende terapeuter:

Naprapat Haakon Rønning Kvam
Osteopat Sigbjørn Hannevik

Terapeutene ved Rygg og Rehab Fornebu søker årsaken til smertene gjennom en grundig anamnese og ortopediske tester. Behandlingen retter seg mot å redusere smerten og gjenskape kroppens normale funksjon og bevegelighet gjennom en kombinasjon av muskel- og leddbehandling.

Timebestilling:
- Tlf. 02385
- Akuttvakt: 954 02 376
- SMS 954 02 376
- e-post: [email protected]
- online booking: www.rygg-rehab.no

Adresse: Widerøeveien 5, 1360 Fornebu
Telefonnummer: 02385
By: Fornebu
Rute: Widerøeveien 5
Postnummer: 1360


åpningstider

Mandag: 14:00 - 20:00
Tirsdag: 07:00 - 19:00
Onsdag: 07:00 - 13:00
Torsdag: 11:00 - 17:00
Fredag: 07:00 - 16:00


relaterte søk: Rygg og Rehab Asker, Rygg og Rehab pris, Rygg og Rehab Drammen, Fornebu helsehus, Fornebu Fysioterapi og Manuellterapi, Osteopat Fornebu, Naprapat time på dagen, Fornebu Legesenter
Nærliggende lignende selskaper
sFIT Helse sFIT Helse 6 meter Proff utført sykkeltilpasning av Heidi. Anbefales.
Lifestyle by Fornebuporten Lifestyle by Fornebuporten 208 meter Nesten uvirkelig å stå under overhengene av bygget. Innsiden har også fine møterom!...
Anmeldelser
Altså dette var tidenes hjelp, ringte på lørdag for en akutt time, fikk tidenes befrielse i ryggen av Håkon som dagen etterpå fulgte opp med en etterfølgende melding. Aldri har jeg opplevd noe så bra og så hjelpende mennesker som er opptatt av pasienten istedet for pengene. Anbefales på det sterkeste
Kjempeservice og kunnskapsrike!
Jeg er veldig fornøyd med behandlingene som jeg har hatt hos naprapat, Josefine Halle Rosenberg. Hun er en rolig og behagelig person som innehar god kompetanse på sitt fagområde. Kan anbefale henne sterkt videre.
Jeg fikk veldig god og profesjonell behandling av Josefine, samt et effektivt program som har hjulpet ryggen min veldig. God oppfølging var det også - anbefales!
Anbefales! Om du skal bli kvitt plager, eller forbygge de.
Josefine kan virkelig alt om kroppen! Fikk orden på en sliten syklist
Rygg og Rehab utførte behandling på en nakke som var helt låst. De fremstår som veldig profesjonelle i måten de behandler på, og er dyktige til og forklare underveis hva som gjøres, og hva som har skjedd. Gode øvelser man kan gjøre på egenhånd. God oppfølgingstime og etter 2 behandlinger fremstår nakken så godt som ny. Anbefales!
Haakon stilte opp på ytterst kort varsel og gjorde en grundig forundersøkelse før han ga god, målrettet behandling. Han forklarte godt og betryggende underveis, og resultatet var umiddelbart lindring. Burde ha gått til ham før!
Veldig flinke folk, tar seg god tid. De tok meg også inn på en akuttime på en lørdag, og reddet resten av helgen min :
Haakon kan faget sitt! Forklarer og veileder hele veien, og følte meg godt ivaretatt fra jeg kom inn døren til timen var over. Kunnskapsrik, tenker helhetlig og en god menneskekjenner. Samt et godt smil om munnen:
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler