facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Rygge Storsenter

Rygge Storsenter

Info

På Rygge Storsenter finner du store kjedebutikker som Obs!, Rusta, Vinmonopolet, Fagmøbler, Sport 1, Kid, Extra Leker med fler, samt mange privateide nisjebutikker.



"Rygge Storsenter er lokalisert på kommunegrensen mellom Moss og Rygge, i det godt etablerte handelsområdet Varnaveien/Høyda/City Syd. Senteret har 41 butikker, og butikkmiksen er en god blanding av nisjebutikker og kjedebutikker."
Adresse: Carlbergveien 2, 1526 Moss Rygge, Ostfold, Norway
Telefonnummer: 69 26 16 70
on.nohtvalo@retnesrotseggyr
By: Rygge
Rute: Carlbergveien 2
Postnummer: 1526 Moss


åpningstider

Mandag: 10:00 - 20:00
Tirsdag: 10:00 - 20:00
Onsdag: 10:00 - 20:00
Torsdag: 10:00 - 20:00
Fredag: 10:00 - 20:00
Lørdag: 10:00 - 18:00


relaterte søk: rygge storsenter åpningstider, rygge storsenter coop obs, rygge storsenter åpningstider påsken, rygge storsenter ledige stillinger, rygge storsenter søndagsåpent, rygge storsenter apotek, rygge storsenter åpnet, rygge storsenter frisør
Anmeldelser
Fint og oversiktlig senter med mange gode butikker. Favoritten er nå OBSen de har. Vinmonopol, sportsbutikker, apoteker, dyrebutikker og egentlig alt måtte trenge er samla på et sted. Anbefales.
Vi hadde kjøpt store sorte adventslys som var veldig fine og passet perfekt, men de rant over utrolig mye selv om de nesten ikke brant. Man kunne nesten ikke se flammen. Men herregud som de rant over. Tømte til og med lysen for stearin når vi slukka dem, det hjalp overhodet ikke. Bordet og staken ble fyll av sort stearin av de 2 lys vi hadde tent. Dette kunne vi ikke beholde og tok med alle 5 lys tilbake til Feel for å klage på kvaliteten og for å heve kjøpet. Det ble en meget ubehagelig opplevelse. Hun i kassa nektet for at lysene var dårlige, så nektet hun fordi vi hadde tatt av emballasjen og så nektet hun for at vi hadde tent på 2 lys og hadde vi brukt lysen så kunne de ikke byttes. Hvordan/hvorfor klage på en vare/stearinlys hvis man IKKE har prøvd det??? Funker dem så drar man vel ikke med seg store lys tilbake til butikken!! Måten hun svara oss på provoserte utrolig mye og det ble litt opphetet…. Hun tok en telefon til sin sjef og vi fikk tilbake alle penger, men hun kunne ikke dy seg med å slenge med leppa flere ganger. Hun mente at man ikke kunne klage på varer man brukt i den butikken - selv om de ikke fungerer… Fryktelig kundeservice og vi gikk ut med en skikkelig ekkel bismak i munnen. Oss skal dere slippe å se igjen
Har mye bra, men mangler noen essensielle butikker klesbutikker som de fleste andre sentre har. Også litt knotete med parkering.
Var et stort flott senter. Kjøpte røde roser på blomste butikken for min mor og 4 flotte puter på Nille.
Koselig kjøpesenter Barn kan også tilbringe med ulike leker/spill.
Fint til kjøpesenter å være, pluss at de har obs
Utrolig bra utvalg både på vin og øl, og super dyktige ansatte som har god kunnskap på det meste
Stort senter. Har ikke vært rundt hele. Besøker det som regel for Obs sin skyld
Tradisjonelt standard senter. At det ligger i Rygge er nok rart for noen da folk flest oppfatter det som Moss. Stor parkering er bra. Greit antall butikker med Obs som trekkplaster. Har også Vinmonopol. Min favoritt er Råde bakeri. Har også Obs kafé. Rullestolvennlig. Har også Jula og Staples rett på utsiden av senteret.
Bruker stedet ofte, stor Coop OBS butikk.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler