facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for RYLA

RYLA

Info

RYLA - Rotary Young Leadership Award, er et seminar om ledelse. RYLA arrangeres av Rotary, og er et tilbud til unge ledere og unge med lederambisjoner.

Historie

Gjennom foredrag og gruppearbeid vil det tas opp aktuelle og spennende problemstillinger en møter som leder. Seminaret vil ha en praktisk innfallsvinkel, der foredragsholderne også bruker eksempler basert på sine egne erfaringer.

RYLA gjennomføres som et 2 - 3 dagers seminar, der vi bor på hotell, osm også blir hovedbasen for de faglige foredragene og gruppearbeidet. Det vil også være bedriftsbesøk og sosiale aktiviteter utenom hotellet. I tillegg til faglig utbytte, gir dette også mulighet til å bli kjent med andre og bygge nettverk

RYLA er et tilbud til deg mellom 20 og 30 år, og som har interesse for å lære mer om ledelse. Du kan allerede være leder, ha ambisjoner om å bli leder, eller bare være nysgjerrig på temaet. Du kan være i jobb, studere eller være engasjert på annen måte. Spredning i alder og bakgrunn skaper dynamikk og spennende diskusjoner, og gir større utbytte til alle som deltar.

Adresse: Ulsteinvik, Norway
By: Ulsteinvik



relaterte søk: ryla 2019, rotary ryla 2019, ryla 2018, ryla 2260 2019, ryla vest, ryla kurs
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler