facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Sør-Fron Røde Kors Hjelpekorps

Sør-Fron Røde Kors Hjelpekorps

Info

Sør-Fron Røde Kors Hjelpekorps bistår med sanitets vakter, søk- og redningsoppdrag, henteoppdrag, ved større hendelser/ulykker og andre oppdrag i fjellet.

Historie

Sør-Fron Røde Kors Hjelpekorps er et korps med base på Harpefoss i Sør-Fron kommune, som ligger ganske midt i Gudbrandsdalen.
Vi er en gjeng med ca 40 godkjente 'korpsere.
Vår aktivitet strekker seg gjennom hele året, med sanitetsvakter på skirenn, hopprenn, varekjøring for hyttefolk, vinterferie og påskeferievakter på hytta vår på Gålå. I sommersesongen er vi på fotballturneringer, motbakkeløp, ridestemne og sanitetsvakter på Country Music Festival på Vinstra og på Peer Gynt Ved Gålåvatnet. Disse sistnevnte, er årets høydepunkt for vår del.
SFRKH er godt driftet og har en god økonomi. Vi har bra med materiell til disposisjon, slik som; snøscootere, ATV, korpsbil, ambulanse, båt, vannredningsutstyr, KO-brakke og veldig mye mere.
Vi har også en BARK gruppe som er ganske aktiv. Dette er et kjempefint tilbud til barn, som kan møtes for å leke og kose seg, samtidig som de kan lære litt førstehjelp. Vi har også noen av våre medlemmer som er aktive veiledere for RØFF gruppen i Ringebu RKH.
I tillegg har vi også noen dyktige førstehjelpsinstruktører som er aktive året rundt. I samarbeid med sminkørene våre, kurser de store og små firmaer, lag og foreninger, privatpersoner og nye og gamle medlemmer.

Adresse: Sigurdvegen 7, 2647 Harpefoss
Telefonnummer: 95206650
By: Harpefoss
Rute: Sigurdvegen 7
Postnummer: 2647


Nærliggende lignende selskaper
Sør-Fron Barnas Røde Kors Sør-Fron Barnas Røde Kors 554 meter Sør-Fron Barnas Røde Kors er ett aktivitetstilbud for barn i alder 3-13 år. Vi skal h...
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler