facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Sør-Norsk Boring

Sør-Norsk Boring

Info

Sør-Norsk Boring har som mål å være en ettertraktet boreentreprenør og levere løsninger som våre oppdragsgivere blir fornøyde med.

Historie

Sør-Norsk Boring AS er et selskap som bidrar med å sette standarden innenfor sine fagområder.

Fordi grunnforholdene i fjell og løsmasser kan være meget varierende, krever boring både avanserte metoder og relevant erfaring. Med våre teknologiske og faglige ressurser, har vi kapasitet til å utføre alle typer oppdrag i ulike terreng.

Med egne servicemedarbeidere og moderne verksted kan vi utføre ombygging og tilpassing av våre maskiner til ditt oppdrag. Har du et boreproblem, gi oss utfordringen - vi løser den!

Fagkunnskap
Våre høyt kvalifiserte medarbeidere har erfaring både fra tradisjonelle og spesielle oppdrag - vi tar gjerne en befaring for å finne den riktige løsningen for det aktuelle prosjektet.

Teknologi
Ved hjelp av terrenggående rigger fra 3 til 25 tonn, og annet spesialutstyr, kan våre fagfolk utføre alt innen boring - selv i de mest krevende omgivelser.

Sertifisering
Med sentral godkjenning i alle relevante klasser, kan du som byggherre være sikker på alle oppdrag blir gjennomført i henhold til gjeldende regelverk.

Vår oppgave

Boring for fundamentering, samt brønn, energi og spesialboring.

Adresse: Skiensvegen 720, 3830 Ulefoss, Telemark, Norway
Telefonnummer: 35 50 88 50
on.gnirob@bns
By: Ulefoss
Rute: Skiensvegen 720
Postnummer: 3830



relaterte søk: brønnboring telemark, horisontal boring as, boring norsk, værås brønnboring, boring engelsk
Nærliggende lignende selskaper
HERMANSEN ENTREPRENØR HERMANSEN ENTREPRENØR 8 km Maskinentreprenør
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler