facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Sørlandet skadedyrkontroll AS

Bekjempelse av alle typer skadedyr. Insekter, maur, kakerlakker, skjeggkre, borebiller, rotter og mus.
Vi har lang erfaring og utfører alle oppdrag på en effektiv måte. Vi forebygger for fremtidige angrep av skadedyr, slik at problemer med skadedyr ikke oppstår.

"Effektiv og diskret skadedyrkontroll. Trenger du hjelp med skadedyr og trenger hjelp fra skadedyrfirma. Våre serviceteknikere bruker anonyme biler. Vi hjelper til med alle typer skadedyrproblemer. Mus, rotter, stokkmaur, veggedyr, sukkermaur, skjeggkre og sølvkre er bare noen av skadedyrene vi bekjemper. Utfører også fuglesikring dersom det trengs hjelp til å fjerne måker, duer eller andre fugler som er til sjenanse. Vi hjelper til fra Kristiansand og helt til Porsgrunn.Ta kontakt for en uforpliktende samtale og en gratis befaring."
Adresse: Breivikveien 8e, 4810, EYDEHAVN
Telefonnummer: 94445555
on.1llortnokrydedaks@tsop
By: EYDEHAVN
Rute: Breivikveien 8e
Postnummer: 4810


åpningstider

Mandag: 07:00-18:00
Tirsdag: 07:00-18:00
Onsdag: 07:00-18:00
Torsdag: 07:00-18:00
Fredag: 07:00-18:00


relaterte søk: Skadedyrkontroll Kristiansand
Anmeldelser
Veldig bra. Kjapt, enkelt, tilgjengelig!
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Sørlandet skadedyrkontroll AS.

Eydehavn skadedyrkontroll

åpningstider, plassering. Breivikveien 8e kart bykart, satellitt visning. Sørlandet skadedyrkontroll AS adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Sørlandet skadedyrkontroll AS. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Sørlandet skadedyrkontroll AS med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler