facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Sørmarkå FK

Sørmarkå FK

Info

Sørmarkå Fotballklubb ble stiftet 5. juli 2014.

Historie

Sørmarkå Fotballklubb ble stiftet 5. juli 2014 og spiller sin første sesong med organisert fotball i 2015.

Det hele begynte med en gal idé i hodet til Morten Skogland. Han har lang fartstid i lokalfotballen, og hadde lenge tygget på ideen om å gå en helt egen vei med et nytt og eget lag. Han sjekket opp mulighetene og begynte å ta noen telefoner, og fikk raskt med seg et par andre ildsjeler (Erik Dalen, Thomas Holmen, Ronnie Millwall Andersen, Rune Våga og Morten Rommetveit) som var lystne på å forme et nytt fotballeventyr.

Macron ble raskt involvert i prosessen, og de var positive til å stille som utstyrsleverandør. Navnet på klubben ble Sørmarkå FK – en slags hyllest til Stavangers vakre natur og omgivelsene rundt. Ullandhaugstårnet ble inkludert i den Everton-inspirerte logoen for å få frem disse verdiene – og for å gi et signal om at vi er omtrent like gode som en Premier League-klubb. Drakten og fargen er inspirert fra Fiorentina.

Sørmarkå FKs visjon er å være en klubb i vekst, og med hjelp av egne erfaringer være en klubb som kan gi et godt sportslig tilbud til våre medlemmer.

I første omgang starter Sørmarkå FK opp med et A-lag i 7. divisjon. Håpet er at responsen, støtten og vekstgrunnlaget rundt vår visjon er så godt at vi en gang i fremtiden også kan se på mulighetene for å tilby aldersbestemt fotball.

Adresse: Våganessvingen 5C, 4052 Sola, Rogaland, Norway
By: Sola
Rute: Våganessvingen 5C
Postnummer: 4052


Nærliggende lignende selskaper
Sola Innebandyklubb Sola Innebandyklubb 2 km Innebandyklubb i Sola kommune
Sola Judoklubb Sola Judoklubb 2 km Elsker Sola Judoklubb. Klubben er bra både for små barn, barn og ungdom. Alle i klubb...
Vetteracing As Vetteracing As 3 km GT Racing defending Corvette honors
NBV NBV 3 km
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler