facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Sørnes potet og grønnsakspakkeri as

Sørnes potet og grønnsakspakkeri as

Info

Sørnes potet og grønnsakspakkeri a.s ble startet opp i 1998, for og vaske, sortere og pakke poteter og grønnsaker for coop Norge handel.

Historie

Sørnes potet og grønnsakspakkeri a.s ble startet opp i 1998 av Arild Lie og Oddvar Sømme i sammarbeid med Coop Norge Stavanger det ble startet for og hovedsaklig vaske, sortere og pakke poteter til Coop. De første året ble det pakket ca 700 tonn poteter så har det bare økt på og er nå oppe i ca 5000 tonn. Så ble det inngått avtale med Lie og Sømme om og pakke deres produkter.

Det blir pakket poteter hele året fra ny poteter i juni til lager poteten er slutt i ca mai. Det blir pakket import potet hovedsaklig fra Bosnia i mai/ juni, dette er ett prosjekt som ble startet opp i samarbeid med jæren produktutvikling i 2003. Det første året ble det levert ca 100 tonn og i 2010 var tallet ca 350 tonn.

Sørnes potet og grønnsakspakkeri a.s pakker poteter for produsenter som har avtale med Coop Norge Stavanger, det er ca 30 produsenter fra Randaberg i nord til Brusand i sør. Avtalen er på ca 4500 tonn der de største produsentene har 800 tonn for levering.

Adresse: Påskhusvegen 9, 4052 Røyneberg, Rogaland, Norway
Telefonnummer: 90155357
By: Røyneberg
Rute: Påskhusvegen 9
Postnummer: 4052


Anmeldelser
Hvorfor i alle dager sender dere ut poteter små som erter? Hvor blir poteter med en normal størrelse av. Vi forbrukere får i hvert fall utrolig sjelden tak i dem.
Gode sukkererter! :
Poteter er 10/10
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler