facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Sørsida Grill & BBQ

Sørsida Grill & BBQ
Adresse: Arnemannsveien 3 , Hønefoss 3510, NO
By: Hønefoss
Rute: Arnemannsveien 3
Postnummer: 3510


Anmeldelser
Meget god burger! Stedet gir deg virkelig følelsen av å være i Kentucky!
Et konsept hvor man velger en vanlig entrecôte til 269,- og hvor man må betale 30,- pr. tilbehør man velger og ender opp med å betale 400,- for en biff med pommes frites grønnsaker og bernaise er i stiveste laget. Min kone og sønn bestilte medium stekte burgere og de ble servert rå. Dette er en tabbe alle kokker kan gjøre, men når vi sier ifra om dette og servitøren kommer tilbake for å diskutere hvorvidt den er rå eller ei er ganske utrolig i mine øyne. Vi fikk ny burger og den var veldig god og riktig stekt. En biff, 3 brus og to burgere = 900 kroner!!!! Altfor dyrt!!!!!
Førsteinntrykket var bra, med store fine lokaler og en spennende meny. Valget av rett falt på en Bacon- og Cheeseburger på 160 g til både meg og fruen, samt en porsjon søtpotetfries med Aioli ved siden av. Når maten kom på bordet ble jeg fort skuffet. Det ble servert en liten knøtt av en burger, som jeg vanskelig kunne se for meg var i nærheten av 160 gram. Når jeg skulle skjære gjennom den fant jeg fort ut at dette var en kompakt puck av en burger, som var fullstendig gjennomstekt. Helt grå tvers igjennom, og så hard at det å klare å få kniv og gaffel gjennom den var en kraftanstrengelse. Dette, kombinert med en Aioli som knapt smakte annet enn majones gjør at det nok ble med dette ene besøket for vår del. Søtpotetfriesene var gode da.
Rendyrket grill, med mange gode grill/BBQ-retter på menyen. Stilige lokaler, litt dinner-aktige. Maten blir tilberedt over åpen ild eller i ekte smoker. Supert konsept. Dessverre trekker servicen ned, ofte ventetid på maten, gjester ved samme bord får ikke maten samtidig og forretter serveres samtidig med hovedretten. Betjeningen visste heller ikke fra hva slags kyr biffen kom fra. Med et skikkelig serviceopprykk ville dette være en klar 5-stjerner sett hen til pris og konsept.
Litt tørt kjøtt og kjip burger. Koselig betjening men fikk feil mat. Sa ikke ifra siden vi skulle rekke kino. Fikk ikke noen typer retter siden ikke klokken var fem, men fikk ikke mat før lenge over fem.
Helt ok konsept, men litt skufga over at mate var flat med smaken. Hadde også forventa flere tyoer kjøtt på menyen også. Men personalet og servicen var meget god.
Vi var 28 stk. Fikk servert hvert vårt indrefilet stykke og delte på alt tilbehøret. Veldig koselig med "dele tilbehør". Nydelig mat og trivelig betjening. Anbefales
Veldig fin ny restaurant midt i byen. Grei mat som dessverre skuffet våre forhåpninger. Smakte veldig lite. Kokk som ikke hadde kontroll på hva gluten var.
Rockin' Ribs Friday. Skikkelig godt! Ikke full pott, da de foregående besøkene jeg har vært verdt 4 stjerner, og dette besøket veide ikke opp. Men verdt et besøk, definitivt.
Burgern var god men gatekjøkken konsept med restaurantpriser og absolutt ikke serviceinnstilte ansatte gjorde det til en dyr engangs event.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Sørsida Grill & BBQ.

Hønefoss grill

åpningstider, plassering. Arnemannsveien 3 hønefoss hamburgere kart bykart, satellitt visning. Sørsida Grill & BBQ adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Sørsida Grill & BBQ. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Sørsida Grill & BBQ med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Eger & Co. Eger & Co. 314 meter
Burger King Burger King 367 meter Helt fantastisk, min første gang i Hønefoss, drar på BK for en rask matbit, så er det...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler