facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Sørstua på Kitterød

Sørstua på Kitterød

Info

Sørstua på Kitterød - den sydligste gården i Østfold.

Historie

Vi, Janne og David Kitterød, tok over og flyttet inn på Sørstua på Kitterød september 2015. Her bor vi nå sammen med 3 barn og svigerfar Steinar. Det er lagt mange planer om å sette gården istand, og det er dette vi gjerne vil dokumentere gjennom denne siden.

Kitterød består i dag av fire bruk: Nedstua, Haugen, Sørstua og Holtet. Sørstua har vært i familiens eie siden 1844. Det gamle hovedhuset på gården er oppført ca 1860-tallet, og det er dette vi skal restaurere og bo i - et stort og spennende prosjekt.
Det har vært dyrehold og dyrking av mark samt skogbruk forbundet med gården, men de siste årene har åkrene vært forpaktet bort. Husdyr har det heller ikke vært de på mange år.

Våre planer for gården er enda i startgropa. De eneste dyra på gården i dag er 2 litt late og kranglete hannkatter og en gjeng frittgående og bortskjemte høner.

Adresse: Kitterødgatene 6, 1765 Halden
Telefonnummer: +47 41408027
moc.liamg@dorettikennaj
By: Halden
Rute: Kitterødgatene 6
Postnummer: 1765


Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Sørstua på Kitterød.

Halden gård

åpningstider, plassering. Kitterødgatene 6 halden landbruksvirksomhet kart bykart, satellitt visning. Sørstua på Kitterød adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Sørstua på Kitterød. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Sørstua på Kitterød med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Høili Besøksgård Høili Besøksgård 14 km Høili Gård er en ekologisk besøksgård for barn og voksne. Barna kan hilse på dyrene, ...
Stall Gjernes Stall Gjernes 29 km Flott stall med flotte mennesker som rir her! Seriøs eier.
Hjørnegård Hjørnegård 31 km
Håkenby Nordre Gård Håkenby Nordre Gård 33 km Vi driver med økologisk kjøttproduksjon. Vi selger både små og store kvantum. Foreløp...
Søndre Ulseth Gård Søndre Ulseth Gård 38 km Gårdsutsalg med kvalitetsprodukter
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler