facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Sørum Østre - Nordmarkalam

Sørum Østre - Nordmarkalam

Info

Vi er ekteparet Guro Dæhlen og Morten Bergsland som ønsker å invitere deg til å kjøpe våre Nordmarkalam og bli med oss inn på gården og ut i marka

Historie

Sørum Østre

Ekte vare – unike opplevelser

Vi er ekteparet Guro Dæhlen og Morten Bergsland som ønsker å invitere deg til å kjøpe våre Nordmarkalam og bli med oss inn på gården og ut i marka.

Vi holder til på Sørum Østre som ligger i Ringerike kommune, med flott utsikt til Ringkollen og Nordmarka. Vi har drevet gården sammen siden 2010. Våre to små gutter blir femte generasjon av vår slekt på gården. De første årene produserte vi bare korn, men har siden 2013 også drevet med sau i helt ny driftsbygning. Du kusker kanskje banner’n vår; «Make låve – not war»

Nordmarkalam
Hele sommeren beiter sauene våre på de frodige skogsbeitene i Nordmarka. Vi mener dette gir kjøttet en særskilt god smak. Slaktelammene håndplukkes av oss for å sikre at de har over gjennomsnittlig god kjøttfylde. Lammene får ikke kraftfôr, og er derfor å regne som et særlig rent produkt. Du kan få kjøpe et helt Nordmarkalam, stykket etter ditt eget ønske.

Gårdsopplevelser
Vi ønsker også å etablere et nærmere forhold til deg som forbruker og ønsker at du skal kunne bli bedre kjent med oss og vår stolte produksjon. Du og din familie får være med på 4 unike besøk på gården og turer i marka. Opplevelsene inkluderer:
- Våren på gården i mai
- Tilsynstur i marka i august
- Sanking i september
- Utvelgelse av lammet i september

Pris: kr 4 000. Ønsker du bare å kjøpe kjøttet, er prisen kr 150 per kg. Depositum på kr 3 000 må betales ved bestilling. Bestilling tas imot til [email protected]

Adresse: Sørum Østre, 3517 Hønefoss, Norway
Telefonnummer: 41503237
By: Hønefoss
Rute: Sørum Østre
Postnummer: 3517


Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Sørum Østre - Nordmarkalam.

Hønefoss gård

åpningstider, plassering. Sørum Østre kart bykart, satellitt visning. Sørum Østre - Nordmarkalam adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Sørum Østre - Nordmarkalam. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Sørum Østre - Nordmarkalam med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler