facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Sætre Maritime Skole

Sætre Maritime Skole

Info

Sætre Maritime Skole tilbyr båtførerkurs samt praktisk opplæring i bruk av båt. Vi er godkjent testsenter for båtførerprøven.

Historie

Alle som skal føre båt som er lengre enn 8 meter eller har større motor enn 25 hk må ha båtførerbevis hvis de er født i 1980 eller senere. De som er eldre vil også ha utbytte av kurset ;) Med båtførerbevis har man rett til å føre båt inntil 15 meter med ubegrenset motoreffekt.

På båtførerkurs hos Sætre Maritime Skole gjennomgås pensum til båtførerprøven på en lettfattelig måte. Du får anledning til å stille spørsmål om det du lurer på og du får nyttige råd og tips underveis. Det kreves ingen form for praksis for å få utstedt båtførerbevis, men om du likevel ønsker praktisk opplæring tilbyr vi det også! Gjerne om bord i din egen båt.

Sætre Maritime Skole er godkjent testsenter for båtførerprøven. Dette innebærer at du kan avlegge prøven på kurs hos oss. Du kan også ta prøven som privatist etter avtale.

Eier og daglig leder av Sætre Maritime Skole - Sverre Vig Hellerdal - har lang erfaring med bruk av ulike typer fritidsbåt, formell undervisningskompetanse og flere års erfaring med båtførerkurs og praktisk båtopplæring. Av maritime sertifikater utover båtførerprøven har han Fritidsskippersertifikat D5L, VHF/SRC sertifikat, GSK sikkerhetskurs og dykkersertifikat.

Adresse: Orrmyrveien 6, 3475 Sætre, Buskerud
Telefonnummer: 91331162
By: Sætre
Rute: Orrmyrveien 6
Postnummer: 3475


Nærliggende lignende selskaper
Libranor Ans Libranor Ans 72 km Målet vårt er å hjelpe mennesker som sliter med å få balanse i kroppen, i forhold til...
Anmeldelser
Denne skolen elsker jeg den har mange opplevelser som elevene koser seg med takk for meg
Aldri begynn på denne skolen jeg angrer skikkelig hvertfall
Denne skolen suger
Verste skolen
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler