facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Saaghus kurs & foredrag

Saaghus kurs & foredrag

Info

Saaghus kurs & foredrag ble startet av Ranveig R. Saaghus i 2001. Hun jobber med å utvikle ledergrupper, ledere og team i bedrifter. TIlbyr også samtaler til personer som på eget initiativ ønsker personlig utvikling på jobb eller privat.

Historie

Saaghus kurs & foredrag tilbyr leder- og teamutvikling, prosesser rundt samspill, konflikthåndtering, coaching, karriererådgiving og bistår ved endring og omstilling.
Klikk innom websiden www.saaghus.no for å se utfyllende om ulike tilbud.

LEDERUTVIKLING:
GRUPPE: Følger ledergrupper over tid med fellesdager og individuelle samtaler.
Enkeltdager med valgt tema for ledergrupper.
INDIVIDUELT: Følger ledere over tid med samtaler som tar tak i egen utvikling som leder, nyttige (og til tider krevende) refleksjoner rundt eget lederskap. Løsningsfokusert dialog rundt case rundt medarbeidere eller arbeidsoppgaver. Tenkning og konkret arbeid med langsiktig og kortsiktig strategi og målsetting.

TEAMUTVIKLING:
GRUPPE: Stabsutvikling over tid med fellesdager og individuelle samtaler.
Enkeltdager med valgt tema for team - ofte resulterer dette i nye fellesdager med nye tema.
INDIVIDUELT: Den individuelle samtalen kan være et klokt valg i ulike situasjoner knyttet til relasjoner eller arbeidsoppgaver. Av og til et nyttig valg for hele teamet, andre ganger kun for enkelte. Nærmere utbrent, mangel på ønsket struktur eller interne veivalg er også stikkord for oppstart av individuelle samtaleforløp.

DAGSKURS - Kurstema for enkeltdager:
(Se under fanen "Dagskurs" på www.saaghus.no)
Tilbyr en rekke kurstitler innen ulike tema. Skreddersyr ogsp
Ledelse/veiledning
Endring
Samspill/kommunikasjon
Team

KONFLIKTHÅNDTERING:
Bidrar når det har låst seg i team/stab eller mellom enkeltpersoner. Valgt prosess vurderes i hvert enkelt tilfelle.

KARRIERERÅDGIVING:
Å velge en jobb er å velge et liv. Refleksjon og konkrete råd rundt utdannelsesvalg og jobbvalg er med på å sikre et langsiktig og riktig valg.
kompetansekartlegging, CV og søknad, trening og forberedelse til jobbintervjuet. Gjennomgang av egne verdier er ofte klargjørende for å ta gode valg og forstå egne hindringer og muligheter i ulike relasjoner og arbeidssituasjoner.

Adresse: Bentsrudveien 17a - 2 etg, 3083 Holmestrand
Telefonnummer: 41662432
on.suhgaas@gievnar
By: Holmestrand
Rute: Bentsrudveien 17a - 2 etg
Postnummer: 3083


Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Saaghus kurs & foredrag. Bentsrudveien 17a - 2 etg kart bykart, satellitt visning. Saaghus kurs & foredrag adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Saaghus kurs & foredrag. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Saaghus kurs & foredrag med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler