facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Sabi Sushi Forus

Sabi Sushi Forus
Adresse: Lagerveien 2 , Stavanger 4033, NO
Telefonnummer: 904 06 070
By: Stavanger
Rute: Lagerveien 2
Postnummer: 4033


åpningstider

Mandag: 10:00-21:00
Tirsdag: 10:00-21:00
Onsdag: 10:00-21:00
Torsdag: 10:00-21:00
Fredag: 10:00-22:00
Lørdag: 10:00-22:00
Søndag: 10:00-21:00


relaterte søk: Sabi Sushi meny, Sabi Sushi Randaberg, Sabi Sushi levering, Punk Sushi, Sabi Sushi åpningstider, Sushi Haugesund, Sabi Sushi Studentrabatt, Sabi Sushi Mariero meny
Nærliggende lignende selskaper
Sushi San Sushi San 8 km Billigste sushien i byen! God og enkel meny med noe for alle!Mat: 5/5
Alex Sushi Alex Sushi 8 km Glimrende sushi. Tasting-menyen kan være litt skuffende dersom man egentlig var på ja...
Sabi Sushi Sabi Sushi 9 km Kvaliteten har alltid vært på topp ettersom jeg har vært kunde her siden åpning. I da...
Kuro Sushi Kuro Sushi 9 km Stedet ser litt stusselig utenifra, med neongul plakat håndskrevet med "Sushi&qu...
Anmeldelser
I dag lille julaften spanderte vi på oss lunsj her. Det virket som om de hadde det veldig travelt men maten kom ganske raskt. Veldig gode biter i dag, imponert . Lenge siden vi har vært her så i dag ble vi veldig fornøyde
Dyreste sushistedet jeg har vært, man skulle tro at dette innebærer kvalitetsmat, men desverre ikke. Betalte ca 500kr for 22 biter og en liten drikke. Jeg fikk servert et sushibrett, med fisk og tilbehør som så nesten litt gråaktig og kjip ut. Fisken føltes ikke fersk og hadde en seig/gummiaktig konsistens. Risen hadde harde klumper i seg. Første og siste gang her dessverre.
Vi ble syke sist søndag. etter å ha spist tempura scampi. Jeg kastet opp umiddelbart etter å ha spist scampiene. Min kone ble syk senere den kvelden kunne ikke engang gå på jobb på mandag. Ringte restauranten på mandag. Ingen leder til stede. Snakket med daglig leder tirsdag. Hun visste ikke hva hun skulle gjøre. Lovet å ringe tilbake senest onsdag. Nå er det fredag ​​til dags dato ingenting har blitt hørt.
Dette må være den beste Sabi sushi restauranten i Rogaland Maten er helt topp Servicen er helt upåklagelig og her får man visst spesial behandling om man er barn som spiser sushi, mitt barnebarn elsker sushi og i dag fikk han spesial laget gulerot pomfritt fra kokken Konstruktiv tilbakemelding: Opplevelsen hadde vært enda litt bedre om det hadde vært litt mer skjermet fra takeaway kunder som kommer og går. Hadde det vært min restaurant hadde jeg nok satt opp en liten skillevegg i lokalet ved ingangen fra gaten slik at kundene som sitter i restauranten ikke ble forstyrret av dører som åpnes og lukkes hyppig når man sitter å spiser Er det noe jeg foretrekker så er det mat ro når jeg spiser . Da smaker maten bedre La ikke det stoppe dere !!!Absolutt verdt å ta turen hit. Topp notch sushi med det lille ekstra Velfortjente 5 stjerner Barnevennlighet: Veldig flinke å tilpasse seg for at barn også får en godt opplevelse når de besøker restauranten. Parkering: Romslig parkering rett utenfor restauranten .
For første gang måtte vi klage på maten og vi har handlet der ofte og i mange år. Så uappetittelig ut, stappet oppi en boks og med overkokt ris og tørre scampi. Fikk beskjed om at ingen andre hadde klagd så ingen ny mat. Der mistet de en kunde.
Nydelig Sushi av ulike slag. Beliggenheten kunne vært bedre.
490 for dagens, enkel laks maki, makrell sashimi og chicken nuggets. Fast and mediocreMat: 2/5
Gjennomsnittlig. Grei service, men kjipt å måtte betale ~70kr for vann.
Helt ok sushi selvom enkelte sushi-biter virket gamle. Og hadde tørre ris-kanter med biter som manglet smak. Restauranten er ikke mye og skryte av. Hvor det eneste som holder et høyt nivå er prisen.
God mat men sløv og dårlig service.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler