facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Safe City Service

Historie

Safe City Service AS er et vaktselskap som tilbyr utleie av ordensvakter til alt fra serveringsteder til messer/konserter/arrangementer. Vi leverer tjenester som er tilpasset våre kunder.

Vårt mål er å være nummer 1 i de tjenester vi jobber med. Våre kunder skal oppleve oss som profesjonelle, løsningsorientert, en seriøs leverandør av sikkerhetstjenester og ta alltid ansvar for din trygghet. Vi skal legge til rette, koordinere og skape trygghet for alle som kommer i kontakt med oss.



"Safe City Service er et vaktselskap som tilbyr ALT INNEN SIKKERHET. -Din Trygghet - Vårt Ansvar-"
Adresse: Lågendalsveien 992, 3270 Larvik, Norway
Telefonnummer: 91139198
By: Larvik
Rute: Lågendalsveien 992
Postnummer: 3270


Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Safe City Service.

Larvik vektertjeneste

åpningstider, plassering. Lågendalsveien 992 kart bykart, satellitt visning. Safe City Service adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Safe City Service. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Safe City Service med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Zirtech Security Zirtech Security 11 km Zirtech Security er et lite sikkerhetsselskap som har spesialisert seg på kameraoverv...
S.O.S Security S.O.S Security 13 km Hyggelig og service innstilte ansatte
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler