facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Sagafjord Hotel

Sagafjord Hotel

Info

Welcome to our nature playground
- your home in pure wilderness

Best Western Plus Sagafjord Hotel
N 62°12'25.352"
E 6°28'40.283"

Historie

In the land of the fjords there is one special place where you will find the sky, mountains and the sea meeting for a conversation you will never ever forget. Welcome to Hjørundfjord in the heart of the Sunnmøre Alps, surrounded by raw nature and authentic villages along the fjord.

Sagafjord Hotel is nested between the arms of the old farming village Sæbø, which throughout the last couple of thousands years has been housing wolves, bears and Vikings.

Surrounded by a unique west Norwegian cultural landscape, deep fjords and majestic alpine mountain peaks, we wish to be your home for unique and traditional experiences in Sunnmøre.

Adresse: Øyragata, 6165 Sæbø, More Og Romsdal, Norway
Telefonnummer: +47 700 49 500
on.letohdrojfagas@ofni
By: Sæbø
Rute: Øyragata
Postnummer: 6165



relaterte søk: sagafjord hotell priser, sagafjord båt, sagafjord restaurant, hotel union øye, overnatting sæbø, best western plus sagafjord hotel, sagafjord cruise ship, storfjord hotel
Nærliggende lignende selskaper
Sagafjord Hotell, Sæbø Sagafjord Hotell, Sæbø 52 meter Utrolig vakre rom, nydelig utsikt, god atmosfære og hyggelig personale!
Rekkedal Gjestehus Rekkedal Gjestehus 8 km Nydelig sted med mye historie, veldig fin atmosfære og kjempegod mat. Supert vertskap...
Anmeldelser
Dette hotellet bærer preg av slitasje, underbemanning og å ha hadd laber økonomi. Maten smakte godt og atmosfæren var kjempefin, men prismessig forventet jeg mye mer. Kelneren tok egne valg for oss når det angikk drikke, vi fikk bare ønske om rød eller hvit vin. Når han ryddet av bordet, tok han resten av halvliteren å slo over i nestemanns halvliter. Dette er ikke innafor. Overordnet karakter 2,5 på hotellet, og atmosfæren ble skapt av oss som var der som en gruppe på 14 personer får en karakter på 6
Sæbø er ein fin plass ved Hjørundfjorden. Sæbø har dagligvare butikk. Drivstoff stasjon. Fergekai som du kan bruke ferga til Trandal eller Leknes. Videre kan du reise til Øye til Union Hotell på Øye som er eit av dei fineste hotellet i Norge. I Sæbø har dei også forskjellige fotball lag. Når du er på besøk kan du sjå på fotballkamp. Elva som går nedover dalen kan ein fiske i om sein sommaren. Mykje fint å sjå på frå hotellet. Naturen rundt hotellet med høge fjell med snø på.
Utrolig fint beliggenhet. Vi leide et rom mot sjøen og utsikten var helt fantastisk. Rommet var romslig og rent, sengen var komfortabel og hadde gode puter og dyner. Veldig god service også. Vi var forsinket og ble ringt for å dobbelsjekke om vi trenger mat når vi kommer fordi restauranten skulle stenge snart. Koselig uteplass med gasspeis, varmelamper og pledd for kjølige kvelder. Veldig hyggelig kelner som passet på at vi hadde det varmt nok og ikke manglet noe. God frokost, men litt rart at speilegg ble servert med et lite stykke bacon. Jeg har aldri sett det før. Bedre å servere de separat. Flere kunder har reagert på det. Ellers alt var superfint. Anbefaler på det sterkeste
Vi var ei gruppe på 8 personar som fekk prøve restauranten. Kjøkenet på hotellet imponerte. Om vi skal trekke fram nokre retter som framheva seg særskilt nemner eg: krema fiskesuppe, reinsdyrsteik og ikkje minst ostetallerken, den beste chevre eg har smakt. Tek ein den 3-retters pakken så vert forholdet pris mot kvalitet rett så eineståande. Vi var alle imponert. Takk for ein framifrå middag.
Utrolig overraskende, nydelig og vakkert. Spektakulær beliggenhet. Topp service og kjempegod mat.....Rom: 5/5
Vi vant ett opphold her gjennom Facebook og det ble ett opphold vi aldri glemmer. Jeg og min kone bor endel på hotell og kjenner igjen både gode og dårlige hotell. Vi har faktisk laget oss en egen ranking liste bygd på følgende kriterier: Rom, beliggenhet, betjening, parkering, seng og restaurant/frokost. For første gang er vi helt enige. Sagafjord hotell går helt til topps på alle punkter. Vi er mektig imponert over service, kvalitet, opplevelse, utsikt og imøtekommenhet. Dette er bare fantastisk. Får dessverre ikke til å gi mer enn 5 stjerner på denne rankingen, men kan itillegg gi 2 tomler opp på denne bedømmingen.
Noe vanskelig å bedømme siden forskjellige ting spriker litt i hver retning, men vi får prøve. Hotellet er veldig koselig. Flere flotte oppholdsrom og peisestue med et lite bibliotek. Rommene er koselige, men er litt mørke og gir en hyttefølelse. Rommet vårt var også dårlig ventilert og siden vi bodde der i flere dager og gikk mye turer i dårlig vær, kunne det vært fint om ikke hele rommet ble veldig rått og klamt av fuktige klær. Dusjen var, dessverre som på mange hoteller, ikke mulig å lukke igjen slik at vannet rant utover hele gulvet. Renhold og rydding var bra, men varierte etter hvem som gjorde jobben. Frokosten var bra, men å smøre med matpakke koster 85,-pr matpakke. Dette er alt for dyrt. Å fylle en liten termos med kaffe kostet 50,- Det er også dyrt med tanke på at man betaler ganske mye for rommene. Det aller svakeste punktet er middagen. Helt kaotisk og ingen av kelnerne visste hva den andre gjorde. Vi fikk feil mat, bestillinger ble glemt og alt var kaos. Dette gjentok seg flere ganger. Selve maten var ok, men ikke noe mer. En tendens til å oversteke kveite og indrefileten spurte de ikke om hvordan man ville ha den stekt. Min var dessverre litt for godt stekt. Den beste middagen var en kveld med rekebuffet. Men selv da glemte de bort drikkebestillingen vår. Så hotellet er ok og ligger i fantastiske omgivelser, men middagen er ingen stor opplevelse. Litt synd at det ikke finnes andre alternativer i Sæbø når det gjelder middag.
Greit hotell, fin utsikt og hyggelig personal. Renholdet kunne vært bedre da det var mye støv bakpå tven, og på badet var det noe smuss, men generelt greit. Dårlig informasjon fra de ansatte da vi fikk beskjed om at lunsjen var fram til 1700 noe det også sto på menyen, men på onsdager er det bare til 1600 fordi det er rekeaften. Så vi måtte vente sulten noen timer fram til middag. Spurte om hjelp fra personalet men gjorde ett halvhjertet forsøk med å se i noen skuffer etter det vi trengte for å så konkludere med at de ikke hadde den kabelen jeg trengte ikke en spesiell kabel heller. Ville bodd her igjen om jeg hadde en grunn til at akkurat Sæbø var målet med turen, men kommer nok ikke til å planlegge turen hit igjen.
Et utrolig koselig sted helt nede ved fjorden. Fine rom, og veldig hyggelig betjening. Maten er også god. Det er god grunn til å ta turen innom her!
Hotellet ligger i naturskjønne omgivelser og maten var utmerket. Restauranten hadde også spennende vinutvalg med noen utradisjonelle viner. Svært god service og hyggelig betjening.Vi kommer gjerne tilbake. Hotellet var også behjelpelig med å informerer om en båttur inn til Ålesund som var en flott opplevelse.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler