facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Sagene bokhandel

Info

Vi er en (snart) 80 år gammel, lokal og uavhengig bokhandel på Sagene i Oslo.

Historie

Sagene bok og papir er overhodet ingen moderne bokhandel. Butikken, som har eksistert siden 1936, lukter papir og kaffe, ekspederes gjerne av en, maks to, blide, litteraturinteresserte ekspeditører, og er fylt fra gulv til tak med barne- og ungdombøker, norske, engelske, eldre og nyere romaner, krim, kokebøker, kart, poesi, spill, kort, kontorutstyr og alt som vi dessverre ikke har plass til å nevne i denne knappe beskrivelsen. Sagene bok og papir lar seg ikke styre av trender, men fokuserer på god service og et variert utvalg av kvalitetsvarer. Vi opplever at de lokale kundene kommer tilbake igjen og igjen, mens nye besøkende stadig blir positivt overrasket over vår sjarmerende, upretensiøse stil. Det er nettopp dette som gjør oss originale. Vi er blant de få overlevende, frie bokhandlene i landet, og ønsker å bestå som en sterk, uavhengig, kompetent institusjon for språk- og leseglede. Det siste året har vi også begynt å arrangere gratis skrivekurs, tegnekonkurranser og andre tilstelninger for små og store. Bydelen består av en svært sammensatt gruppe mennesker, men vi vil kunne tilby noe for alle og gjøre Sagene til et hyggelig sted å bo og besøke.

Adresse: Arendalsgt. 12, 0463 Oslo, Norway
By: Oslo
Rute: Arendalsgt. 12
Postnummer: 0463


åpningstider

Mandag: 10:00 - 18:00
Tirsdag: 10:00 - 18:00
Onsdag: 10:00 - 18:00
Torsdag: 10:00 - 18:00
Fredag: 10:00 - 18:00
Lørdag: 10:00 - 17:00


relaterte søk: Tronsmo Bokhandel
Anmeldelser
Utrolig fin og sjarmerende bokhandel. Lun atmosfære, og imøtekommende personale!
Et supert sted for alle aldersgrupper å møtes og lese
Liten bokhandel med stort utvalg av bøker, spill etc. God personlig service.
A really nice bookshop in one of Oslo's lesser visited areas by tourists at least. Small, well-curated shop with lots of interesting titles although it is obviously enough aimed chiefly at Norwegian readers. A solid English language shelf though means you might pick up something surprising.
Hjelpsom og hyggelig betjening med mye kunnskap.
Bestilte bok fra USA! Den kom raskt, Med god sørvis og med nyttig tillegg informasjon. Dette er min bokhandel. Ta turen! Mvh..
Liten og hyggelig bokhandel hvor man alltid får god hjelp.
Skikkelig koselig sted med godt utvalg og en betjening som er både kunnskapsrik og drithyggelig!
Støtte fritt stående handler før alt blir McDonald’s og toysRus
De har bøker, ikke masse annet dill . Og så er det hyggelig og uavhengig
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler