facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Saggrendadammen

Saggrendadammen

Info

Badeplass / friområde som driftes av Kongsberg kommune. Aktivitetsanlegg, universelt utformet adkomst, toaletter. Parkering.

Adresse: Bergmannsveien 447, 3614 Kongsberg, Norway
Telefonnummer: 48166648
By: Kongsberg
Rute: Bergmannsveien 447
Postnummer: 3614



relaterte søk: saggrendadammen badetemperatur, badeplasser kongsberg, kjennerudvannet, bademuligheter i kongsberg
Anmeldelser
En idyllisk friomåde ved sølvgruvene. Like fint hele året. På sommeren er det badeplass med utegriller som alle kan bruke. Toaletter finnes også.
Flott badeplass og park. Her er det gjort en solid innsats for å lage et nydelig parkområde med benker og grillplasser. Flytebrygge og store badeleker på vannet. Her er det til og med laget en liten plass hvor du kan sjekke sykkelen, med fastmontert verktøy og sykkelpumpe man kan bruke.
Fantastisk sted og bade og det er også grill satt opp av kommunen Så man trenger ikke å ha med seg annet enn grillkull og mat. Veldig barnevennlig sted og er spesielt egnet for familier. Stedet har toaletter også med vask og rennende vann Ikke verst for kommunalt sted.
Flotte doerfortsatt noen som må gå på do i buskene, søplekassene tømmes ofte nok. Veldig bra sted!
Barnevennlig og flott plass! Lekeplass, volleyball, trampoline og andre muligheter. Flott sandstrand hvor barna kan leke.
Veldig fin bade sted. Anbefales!
Kongsbergs nyoppussede badedam 2016-17. Godt tilgjengelig for rullestolbrukere med HC rampe, HC toalett og HC parkering. Verktøy stativ for sykler. Ladere for el.sykler. Friluftsgrill, sittegrupper og toaletter. Pen ny demning med gangbru over.
Flott badeplass og bobilparkering med Wc og tømming av bobiltoalett
Blitt kjempe fint her etter renovering. Barnevennlig. Mangler bare en liten is kiosk.
Super badeplass for store og små. Nære sølvgruvene. Bra parkering. Strandområde.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Saggrendadammen.

Kongsberg ınnsjø

åpningstider, plassering. Bergmannsveien 447 kongsberg pikniksted kart bykart, satellitt visning. Saggrendadammen adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Saggrendadammen. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Saggrendadammen med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Saggrendadammen Saggrendadammen 76 meter En idyllisk friomåde ved sølvgruvene. Like fint hele året. På sommeren er det badepla...
Park & Idrett Park & Idrett 6 km Parker - Idrettsanlegg - Byrom - Lekeplasser - Grøntområder - Friområder - Badeplasse...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler